Başlangıçta her zman BAŞLANGIÇ ONARMA bölümü çıkıyor

Kodla Büyü

bil_tek&yaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba Arkadaşlar,
BT sınıfında ki bilgisyarlardan bazıları açılırken başlangıç onarma ekranına girmeye çalışıyor. yeniden başlat dediğimde bilgisyarlar sorunsuz açılıyor. ama kapattığımda ve tekrar açmaya çalıştığımda aynı sorun ile karşılaşıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba.

Güncellemesi kapat sorun giderilmesi. Ama freeze aktif etmeden bilgisayar birkaç kez açılıp kapansın.

Win 8.1 mi var. Benim kendi bilgisayarım da aynı şekilde. Deep Freeeze var. Belki ondandır... Bende güncelleştirmeler kapalı.

Deepfrezee yerine Shadow Defender kullan sorun kalmaz sadece bilgisayar biraz geç açılır ama başlangıç onarımına geçmez.

bil_tek&yaz' Alıntı:
işletim sistemi windows 10 pro arkadaşlar
Deepfreezee win10 düzgün çalışmıyor hata almanızın sebebi de bu programı kaldırın onarıma geçmediğini görürsünüz.

Sayın Hocam bu olaydan muzdarıp biriydim ama şu anda deep freez 8.30 kurdum, tahtalar win10 ve sorunsuz çalışıyor. Ayrıca win 10 ' da nasıl güncellemeyi nasıl kapattınız aslında en önemli yer burası. Şunu da söyleyeyim geçen diğer okul daki bilgisayar öğretmenimiz geldi ve tahtaların açılış hızının mükemmel olduğunu söyledi ve benim tahtalardan imaj verdim.

2011fettah' Alıntı:
Sayın Hocam bu olaydan muzdarıp biriydim ama şu anda deep freez 8.30 kurdum, tahtalar win10 ve sorunsuz çalışıyor. Ayrıca win 10 ' da nasıl güncellemeyi nasıl kapattınız aslında en önemli yer burası. Şunu da söyleyeyim geçen diğer okul daki bilgisayar öğretmenimiz geldi ve tahtaların açılış hızının mükemmel olduğunu söyledi ve benim tahtalardan imaj verdim.
Tahtalara son win10 gücellemeyi yüklememişsinizdir 1607 sizin sürüm eski olduğundan düzgün çalışıyor olabilir.

hasari' Alıntı:
2011fettah' Alıntı:
Tahtalara son win10 gücellemeyi yüklememişsinizdir 1607 sizin sürüm eski olduğundan düzgün çalışıyor olabilir.
Surekli yeni guncellemer ile imaj alıyorum. Önemli olan güncellemeyi nasıl kapattınız!

Geri