başlat simgeleri aynı oldu.

Kodla Büyü

nebiyan55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar başlattaki bütün herşey ben birlikte aç dediğimde hepsi o programın simgesini alıyor ve açılmıyor.bütün herşey word paint oyunlar virüs aklınıza ne geliyorsa hepsi aynı programla açılmaya çalışıyor

Ekli dosyalar

• başlat1.jpg
    başlat1.jpg
    270.1 KB · Görüntüleme: 6,756
o ne be. daha öncede duymuştum sanki birinden bu hatayı.. başlat menüsünden "varsayılan programlar"ı aç ordan ayarlamayı dene.

enesaskar' Alıntı:
o ne be. daha öncede duymuştum sanki birinden bu hatayı.. başlat menüsünden "varsayılan programlar"ı aç ordan ayarlamayı dene.
denedim olmadı hocam.hem hangi biri ayarlanırki hepsi değişiyor

Disk Cleanup' i calistirin hocam baslattan. oradaki secebilecekleriniz arasinda Thumbnails de var. onu da secerek disk temizleme islemi yapin. muhtemelen duzelecektir.

Hocam dün aynısı bi arkadaşın başına gelmişti exe uzantılı bir dosyaya birlikte aç deyip adobe readerı seçmiş ve tüm dosyalar adobe reader ile açılmaya çalışıyodu adobe readerı kaldırıp foxit reader kurdum düzeldi. kolay gelsin.

Hocam b,z,m okulda da bi bayan arkadaşın laptop unda da olmuştu adobe reader i kaldırdım düzeldi. Bilg. aç kapa sonra Adobe Readeri tekrar kur düzelmesi lazım

Geri