Başlat- "Tüm Programlar" Listem

Kodla Büyü

emily_deu

Site Gezgini
Başlat menüsündeki "Tüm Programlar" listem silinmiş, yok olmuş... sadece silindikten sonra yüklediğim programlar gözüküyor... ne yapmalıyım???

C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Start Menu\Programlar

buradan listeye ulaşabilirsiniz.

biltek2007' Alıntı:
C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Start Menu\Programlar

buradan listeye ulaşabilirsiniz.
hocam C içerisinde Document and Settings klasörü yok, yaaa virüslendim mi yoksa???

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    171.2 KB · Görüntüleme: 2,167
Hocam dikkat ederseniz kısayol document and settings. Yani siz bir şeyler yapmış ve silmişsiniz bu klasörü.

Önce arama özelliğinden bir bakın bakalım nereye taşınmış bu klasör. Sonra;

En iyisi bilgisayarı Güvenli Modda açıp sistem geri yükleme yapın. Tabi eğer bir tarih oluşturmuşsa.

hocam aradım tabii ki ama yok zaten sadece bu kısayol kalmış elimizde, sistem geri yüklemede hata veriyo, bunların dışında ne yapabilirim... ayrıca yardım için tşk ederim...

hocam recover my files ı kullanarak silinen dosyalarınızı kurtarabilirsiniz yapabilecek başka bir şey görünmüyor gibi

Hocam peki program files daki proglar doğru çalışıyormu? Çalışıyorsa yeniden bir kullanıcı oluşturup çalışmalarınızı burada yapmaya devam edin. Başlata da prog files dan kısa yolları kopyalayın.

Windows CD si ile varolan windowsu onarmayı deneyin. En olmadı üzerine windows kurun.

Geri