Babymax oto koltuğu

Kodla Büyü

0nursah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar oto koltuğu alacağım, alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir alan kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum. Şu ürünü kullanan oldumu ; http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne ... -105291566

Ürün açıklamasındaki 1-2-3 Fix Montaj sistemi dediği bizim araçlardaki isofix kısmına takılabildiği anlamına mı geliyor yoksa o da isofix ten farklı başka bir bağlantı şekli mi? Oto koltuğu konusunda tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum

evet isofix...ürün güzelmiş, tavsiye ederim...bir de uşacuklarımız otursalar çok daha güzel olacak, biz aldık sadece uzun yolda uyuduğu sırada koyabildik, malesef hiç kullanamadık, evde öylece duruyor...

Satıcıya mesaj atmıştım şimdi cevap geldi isofix değilmiş emniyet kemeri ile bağlandığını söyledi. Peki nedir bu isofixle bunun farkı bilen varmı. Aracımı alırken özellikleri sayarken satıcı demişti isofix var bebek koltuğu bağlanabilir. İsofix gelişmiş olanmı oluyor. İsofix değil de emniyet kemerli bağlanan bu ürünün daha az mı kullanışlıdır. Oto koltuğu kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlardan cidi anlamda yardım bekliyorum

0nursah' Alıntı:
Satıcıya mesaj atmıştım şimdi cevap geldi isofix değilmiş emniyet kemeri ile bağlandığını söyledi. Peki nedir bu isofixle bunun farkı bilen varmı. Aracımı alırken özellikleri sayarken satıcı demişti isofix var bebek koltuğu bağlanabilir. İsofix gelişmiş olanmı oluyor. İsofix değil de emniyet kemerli bağlanan bu ürünün daha az mı kullanışlıdır. Oto koltuğu kullanan ve bilgi sahibi olan arkadaşlardan cidi anlamda yardım bekliyorum

isofixin emniyet kemerinden daha güvenilir olduğu söylenir. sebebi isofix metal bağlantılı olduğu için. isofix denilen şey arka koltukların oturma ve sırt birleşme yerindeki 2 metal aparat. 1. resimdeki gibi koltuğu metallere kenetliyorsun ve 2. resimdeki gibi uzun aparatıyla koltuğu ön tarafından araç zeminine sabitliyorsun. en güzel kısmı ise 10 saniyede takılıp sökülebilmesi. marka olarak alman mallarını öneririm. biz cybex aldık çok rahat ettik. maxi cosi de çok övüyorlar.

1

Polo_Innen_Isofix.jpg

2

maxicosi-cabriofix-easyfix-isofix.jpg

Geri