Bakanı Görünce Kanal Değiştiriyorum.Normal mi?

Kodla Büyü
Bizim bakanı hangi kanalda görsem hemen kanal değiştiriyorum. Normal bir davranış mı? Ayrıca Sayın bakanımızla bu yıllar nasıl geçer?

Biz istiyoruzki öğrenmetlerimiz beni görünce kanal değiştirmesin. Biz istiyoruz ki öğretmenlerimiz aç gözlü,mikrop ,niteliksiz ,işe yaramaz gereksiz,kaytaran yatan insanlar olmasın.

Valla öyle bir seçenek yok gibi nereyi açsak karşımıza çıkıyor, Acunu geçti nerdeyse, haftada 3-4 gün yayında

fercanx' Alıntı:
Biz istiyoruzki öğrenmetlerimiz beni görünce kanal değiştirmesin. Biz istiyoruz ki öğretmenlerimiz aç gözlü,mikrop ,niteliksiz ,işe yaramaz gereksiz,kaytaran yatan insanlar olmasın.

:D

Ben Değiştiriyorum Dedim Dedim Bana İnanmadınız Bak Ne Oldu Şimdi ? :mrgreen: :mrgreen:

Hasan Mezarcı

compteach06' Alıntı:
En çok yayında olanlar 1-Ömer Dinçer 2-Bal reklamları.... :D

dört değil, dört artı dört değil, tam dört artı dört artı dört tane eğitim sistemi veriyoruz. bitti mi. hayır, çocukları da düşündük ve sınavları da kaldırıyoruz ki çocuklarımız daha rahat üniversitelere gitsin.

hatlar karışıyo artık.

Ve resmini buraya koyarak konuyu açan herkesin anında kapatmasını sağlama rekoru kırmak istiyorum.. :puhaha:

Ekli dosyalar

• omer-dincer-kimdir.jpg
    omer-dincer-kimdir.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 408
poet' Alıntı:
Bizim bakanı hangi kanalda görsem hemen kanal değiştiriyorum. Normal bir davranış mı? Ayrıca Sayın bakanımızla bu yıllar nasıl geçer?
gayet normal hocam. eğitim camiasında sizin gibi davranış sergileyen pek çok öğretmen var mesela ben :) bu bakanla yıllar nasıl geçer sorusuna gelince Hüseyin Çelik'le Nimet Çubukçu'yla nasıl geçtiyse Ömer Dinçer'le de geçecek. Yeni gelecek olan bundan daha iyi olmayacaktır. Biz hangisini beğenmediysek
çok daha kötüsü geldi. iyisi mi bekleyip görmek. başbakan da bakandan memnun ki hala bakanlık koltuğunda...

Ben odama posterini astim mukemmel kisilik.gatesden sonraki pc ilahim.tablet nedir bilmezdiniz be
bizi O tanistirdi.

"beni görünce kanal değiştermeyen, bana küfretmeyen, kendini geliştiren bir öğretmen camiası hayal ediyorum" demiş sayın bakan :puhaha: :puhaha:

Geri