bakanımız bu akşam A HABER DE

Kodla Büyü

bamteli86

Aktif Üye
Bakanımız bu akşam saat 20:15 te a haberde , memleket meselesi programında erdoğan aktaşın konuğu olacak.

İlgililere duyurulur

dinleyip canımızı sıkmaya gerek yok yine dedim olacak diyecek. öğretmenler işine baksın diyecek. soru sorulduğunda soruyla alakasız cevaplar verecek. :-1:

teşekkürler ama bilgilendirme için.

Diğer bakanlıklarda çalışanlar kendi kurumlarının bakanı TV'de veya gazetede bir açıklama yaptığında ilgiyle merakla takip ediyorlar. Benim vallahi kıymetli bakanımızın açıklama yaptığını görünce canım sıkılıyor. "Yine biz öğretmenlere ne gibi dokundurmalar yaptı acaba? Yine bizi nasıl kamuoyunun önüne attı acaba? Yine hangi konuda eksik bilgi verdi acaba? diye düşünüyorum. Canım sıkılıyor.

arkadaşlar soru göndereceksek özellikle görevde olan bilişim öğretmenleri ne olacak diye soralım...

bilişim dersleri kaldırıldı şu an kadrolu çalışan bilişim öğretmenleri ne olacak ? sadece bunu soralım arkadaşlar..Çoğumuz bunu merak ediyoruz ve çok soralımki gündeme gelsin..Yoksa bakan saçmalıyo hemen atanamayan öğretmenlere bağlıyor konuyu..

muratkkk' Alıntı:
arkadaşlar soru göndereceksek özellikle görevde olan bilişim öğretmenleri ne olacak diye soralım...

evet bu soruda odaklanalım. yoksa atama sorunları var başka problem yok deyip geçecek.

dersleri kaldırdık diyor karşısındaki bir gazeteci peki bu öğretmenler ne olacak demiyor hayret birşey bunlar ya.

Ee Erdoğan Aktaş'ın programına daha yeni çıkmıştı, hatta bizimle ilgili soru sormuştu Erdoğan Aktaş.. Adam başbakanlığa hazırlanıyor.. :mrgreen:

gameklyc' Alıntı:
http://www.ahaber.com.tr/bize_ulasin
bölümünden bir mesaj bıraktım, işe yaramasa da denemekte fayda var :(
bizim elimizde iletişim anlamında ciddi bir güç var..birlikte olursak sesimizi duyururuz, yayın başlayınca bir şekilde soru alacaklar.açık bir dille derdimizi iletelim.

Program sunucusu erdoğan aktaş bir saat önce bir twitt attı sorularınızı bekliyom diye.
Bunu net sorabiliriz:
Lütfen bakan'a bir sorun Bilişim dersleri kaldırıldı.Okullarda atanmış Bilişim Teknolojileri öğretmenlerinin durumu ne olacak.

evet en azından gündemde kalıp sorunlarımızı bir nebze duyurabilmek için bu tür yayınlarda mesaj yağmuruna tutmalıyız...

Aksamlari okulda cigkofte durum satabilir miyim?ayran bedava ama.
ogretmenlere kantincilik ve ozel guvenlik kursu acilacak mi?

sag bilegimde uyusma var tablet kullanirsam iyilesir mi.
ek odeme yapmayin sinirlerim bozuldu.aspirin mi bitkisel urunleri mi deneyeyim

bakana şeyi soralım..acaba akşam saat 11e kadarmı 12ye kadarmı okulda duracağız :++: :puhaha:

Valla bu bakan biz böyle olduğumuz sürece bizi daha çok ezer gibi geliyor bana biraz bilişimciler bana kızacak ama biz bir bedenciler kadar organize olamıyoruz valla bedenciler olsa erdoğan aktaşa tweet yağdırırdı diye düşünüyorum bana kızanlar çok olacak biliyorum ama bir kere elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün derim herkese iyi akşamlar

ilkokul mezunu Hizmetli maaşlarının öğretmen maaşlarını geçmesini de dile getirelim... :alkis:

"bakanımız" sahiplenmesini tersleyen içerikli ileti.

Geri