Bakanın sitem ettiği öğretmen mesajları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enestar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

enestar

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
http://www.haber7.com/haber/20120326/Ba ... ajlari.php

Özetle sayın bakan kendisine ulaşan mesajlarla ilgili şöyle söylemiş: "Çünkü öğretmenlik mesleği denildiğinde, aslında öğrencisine öğretme yöntemleri, öğretmenin kişiliği, mesleki kariyeri ve planlaması ve her kariyer basamağında giderek artan oranda öğretmenin itibarını geliştirecek yaklaşımların sunulması gibi birçok husus varken sadece ücret ve maaşa odaklanarak öğretmenlik mesleğini geliştireceğimizi var sayıyorsak o zaman o işi biz iyi anlamadık gibi bir sonuç çıkarılabilir."

enestar' Alıntı:
http://www.haber7.com/haber/20120326/Bakanin-sitem-ettigi-ogretmen-mesajlari.php

Özetle sayın bakan kendisine ulaşan mesajlarla ilgili şöyle söylemiş: "Çünkü öğretmenlik mesleği denildiğinde, aslında öğrencisine öğretme yöntemleri, öğretmenin kişiliği, mesleki kariyeri ve planlaması ve her kariyer basamağında giderek artan oranda öğretmenin itibarını geliştirecek yaklaşımların sunulması gibi birçok husus varken sadece ücret ve maaşa odaklanarak öğretmenlik mesleğini geliştireceğimizi var sayıyorsak o zaman o işi biz iyi anlamadık gibi bir sonuç çıkarılabilir."
önce parayı artıracaksın ki en başarılı öğrenci öğretmenliği seçsin bak ozaman eğitim nasıl kaliteli oluyor. öyle kariyer basamağına vb. ne gerek yok. sen hizmetliyle aynı maaşı verirsen sonuç böyle olur. Önce Eğitim Bakanı eğitimde jest ve mimiklerin çok önemli olduğunu bilmeli hep aynı asık ve donuk ifadeyle kimseyi etkileyemez, Öğretmenlerde benimsemez.

Sayın bakan başöğretmen olduğu için iyi bilir öğretmenliği :verymad:

zırva, deli saçması.. hay senin kariyer basamağına.. 65 yaşına kadar öğretmenlikmi yapılır..

o zaman kendiside milletvekilliğinin ne olduğunu daha iyi anlamak için az maaş alsın geçim sıkıntısı çeksin kira ödesin ay sonunu rahat getiremesin daha iyi anlar :!:

ya allah aşkına bu adam nerede yaşıyor? adam atanamamış tabiki atamaları soracak. işsiz geziyor. belki temel ihtiyaçlarını karşılamayanlar vardır, bakması gereken insanlar vardır tabiki para kazanma derdine düşecek atamaları merak edecek. önce bi atansın sonra eğitim kalitesi üzerine kafa yorarkar sen merak etme sayın bakan. sen hiç işsiz kaldın mı?

bakan bizim sitemlerimizi "sadece mesaj" olarak algılamış sitem ediyor

ghulya' Alıntı:
:+1: ak parti bu dengesiz bakan sayesinde oy kaybediyo haberi yok..
eminmisin hocam..keşke dediğin gibi olsa ama bu bakana rağmen gözü kapalı akp ye oy verecek öğretmen arkadaşlarım var

''Ülke çapında, bütün ihtiyaç duyduğunuz derslikleri tamamlamış olsanız bile, yine ulusal düzeyde bütçede, mali kaynaklarınızı en fazla eğitim sistemine aktarmış olsanız bile teknolojik altyapınızı donatsanız ve ülkenin bir ucundan öbür ucuna kadar her türlü donanımı çocuklarınıza sağlamış olsanız bile, eğitimin başarısını çok sınırlı derecede etkileyecek faktörleri tamamlamış olursunuz.

Çünkü eğitimin başarısını belirleyen öğretmendir benim kanaatim."
Klon bence bu..

usare' Alıntı:
''Ülke çapında, bütün ihtiyaç duyduğunuz derslikleri tamamlamış olsanız bile, yine ulusal düzeyde bütçede, mali kaynaklarınızı en fazla eğitim sistemine aktarmış olsanız bile teknolojik altyapınızı donatsanız ve ülkenin bir ucundan öbür ucuna kadar her türlü donanımı çocuklarınıza sağlamış olsanız bile, eğitimin başarısını çok sınırlı derecede etkileyecek faktörleri tamamlamış olursunuz.

Çünkü eğitimin başarısını belirleyen öğretmendir benim kanaatim."
Klon bence bu..

bence birde ekonomidir.Fabrikalar olmadıktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok.Bizim ülkemizde sadece memur olmaya odaklıyız çünkü başka iş alanı yok

bu kadar öğretmen mesleğinin gerekliliklerini düşünmüyormu anlayışsız adam!

demekki bu konuda çok sıkıntı var devamlı sana mail geliyor. :verymad:

benim bi teklifim var; sayın bakana 2 aylığına öğretmen maaşı verelim, bi bakalım acaba nasıl çalışmalar yapıyor, ne açılımlar, ne projeler üretiyor bi görelim...

blackeagle23' Alıntı:
benim bi teklifim var; sayın bakana 2 aylığına öğretmen maaşı verelim, bi bakalım acaba nasıl çalışmalar yapıyor, ne açılımlar, ne projeler üretiyor bi görelim...

Sen onların maaşlarıyla geçindiklerini mi düşünüyorsun? Gerçekten çok iyimsersin hocam.

Geri