Bakan tgrt haberde..

Kodla Büyü
yine kafa yetmişbeş derece yana yatık bir şekilde " bilişim öğretmenleri kendini gelştirsin" ve "hmmm bilişim tasarım teknoloji hmm'!^!'^!'+!'^+%%??? dersi var ama koycaz yanii ,kabiliyet.... " der.burdaki arkadaşlarla bir başka programa katılacağı zamana kadar ne dediğini çözmeye çalışırız.

grandmasterb' Alıntı:
yine kafa yetmişbeş derece yana yatık bir şekilde " bilişim öğretmenleri kendini gelştirsin" ve "hmmm bilişim tasarım teknoloji hmm'!^!'^!'+!'^+%%??? dersi var ama koycaz yanii ,kabiliyet.... " der.burdaki arkadaşlarla bir başka programa katılacağı zamana kadar ne dediğini çözmeye çalışırız.
Harikasın hocam :+1:

grandmasterb' Alıntı:

:puhaha:

biri twitterdan hizmetli maaşlarının öğretmenleri geçtiğini söylesin şuna lütfen

fercanx' Alıntı:
Derneğimiz bir decoder yaptırabilr mi acaba

Mantık şöyle olmalı, Decoder bakanımızın çıktığı kanalı hafizasına alıp o kanalı açmadan önce veya kazayla bastığımızda kanal açılmadan "Gerçekten bu kanalı izlemek istediğinizden eminmisiniz?" diye sorsa, Ben alırım İlgililere duyurulur :P

Nasıl bir Narkoz verdiler bize??? yada çaylardaki radyasyon bitmedimi?

karbukan' Alıntı:
çıkmadığı kanal kaldımı acaba...
Yumurcak TV, Kral TV, MTV... Diğerlerini ziyaret edip kendinin bile bilmediği (uygulamada bir çok şey belli olacakmış) eğitim sistemini savunup, öğretmenleri aşağıladı. Başka sorusu olan 8)

aslında bir klip çekip müzik kanallarında da görebiliriz nasıl olsa hep aynı nakarat.

4+4+4 eğitim sistemini kanal kanal dolaşıp anlatan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bugün 14:30'da TRT Çocuk'da, 18:30'da Fashion TV'de canlı yayında...via ZAYTUNG :)

Geri