BAKANDAN ÖĞRETMEN MAAŞI VE EK ÖDEME AÇIKLAMASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erben23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

erben23

Site Gezgini
Beyaz Tv'de yayınlanan Basın Kulisi programına konuk olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, canlı yayında Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtladı.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, twitter üzerinden kendisine yöneltilen "öğretmenlere niçin ek ödeme verilmediği ve bundan sonra verilecek mi?" sorusuna cevap verdi.

Program sunucusu: "Öğretmen maaşları neden hizmetli maaşının altına indi,öğretmene ek ödeme varmı?"

Faruk ÇELİK : "Eşit işe eşit ücrette öğretmenlik sadece Milli Eğitim Bakanlığında olduğu için böyle durum ortaya çıktı, şef maaşları eşitlenince, öğretmen maaşları şeflerin bile altında kaldı. Daha Sonra bu rahatsızlık bize ulaştı, toplu sözleşmede gündeme mutlaka gelecektir, imkan varsa veririz." açıklamasında bulundu.

Devamını Oku: http://www.personelmeb.net/mali-konular ... z1qdCW9bhR

imkan varsa veririz.

Ekli dosyalar

• suleyman_demirel.jpg
    suleyman_demirel.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 1,572
erben23' Alıntı:
imkan varsa veririz." açıklamasında bulundu.

Son cümleye dikkat! O imkan milletvekili maaşlarına zam yapılacağı zaman dışında ne zaman olduki???
Cümlenin temelinde babayı alırsınız demiş bakan..

SABRİ NEREYE BAKIYOR

Öğretmene zam söz konusu olunca herkes Sabri oluyor yaw

tam bir siyasi söylem bence. kendi sendikalarının yetkisini kaybettirmemek için söylenmiş bir söz...

kendilerine gelince 1 gecede( zam, 2 yılda kıyak emeklilik) bize gelince imkanlar bir türlü elvermiyor.ilkokul mezunu hizmetli benden fazla para alıyor. Adalet bunun neresinde

pureheart' Alıntı:
kendilerine gelince 1 gecede( zam, 2 yılda kıyak emeklilik) bize gelince imkanlar bir türlü elvermiyor.ilkokul mezunu hizmetli benden fazla para alıyor. Adalet bunun neresinde
:++: :++: :++:

öyle demeyin arkadaşlar "İLERİ DEMOKRASİ " de bunlar olcak !!! Bizde şikayet etmeyelim fazla canım ne olacak hizmetliden az alıyorsak ne olmuş yani 15 sene okuyup 1-2-3 +++ sene kpss derdiyle ugrastıysak..!!!Hem vekillerimize de laf ettirmem zira daha dün meclis lokantasına zam yapıldı corba 1 tl etli sulu yemek 2 lira oldu demiyonuz mi şimdi bunlar nasıl doycak diyee !!!

Son benzin zamlarından bütçeye gelen para milletvekili başına 23000 TL lik bedava telefon faturalarını ancak öder.
Devlet bütçesini harcayarak onca önemli saçma sapan kalem varken her seçimde en az %50 sinde oy aldıkları öğretmenleri kim düşünür. Demirelin resminden ne verecekleri çok net anlaşılıyor :puhaha:

ek ödeme verilse bile bizim bakan "gerek yok. zaten az çalışıp çok alıyorlar" der. hiç umudum yok yani...

Sabri orda beni arıyo tribünde, tam karşısındayım... :)
Bu arada konuyla ilgili de "nah alırsınız" ın politiğini söylemiş sayın bakan.

şef maaşlarının altında kalmış diyor adam yahu! BENİM MAAŞIM OKULUN HİZMETLİSİNDEN 100 TL DAHA AZ...

Geri