Bakanlık formatörlüğü kaldırabiliriş..

Kodla Büyü

kirezemre

Site Gezgini
Arkadaşlar Bugün okul müdürüm dediki dğn toplantı yaptık müfettiş demişki bakanlık formatorluğu kaldırabilirmiş ama şuan kesin birşey yokmuş inş hakkımızda hayırlısı olur

Bugun bingol memden aradilar neden basvurunu yspmadin diye. Bende tayinim ciktionun icin dedim. Bingolde aliyor yani basvurulari

Arkadaşlar bu kelimeyi kullanmak istemiyorum hepimizi etkiledi kimi nefret etti kimi ihtiyaçtan/mecburiyeten yapıyor belki ama FATİH projesi gibi dev bir projeyi öne sürerken adamların kullandığı kelime formatörler bu noktada çok önemli.. vs vs Burdan çıkcak sonuç sizce kaldırabilirler mi.. Akıllı tahta kurulumu yapılan okullarda bence formatörlük olacak. Gidişat biraz muallak olsa da bunu göstermekte..

Hocam Eskişehir'de tüm liselere akıllı tahta kurulumu yapıldı, bunun yanı sıra ilköğretimlerde de en az bir akıllı tahta ve neredeyse her sınıfta projeksiyon ve internet baglantısı var, buna ragmen kesin bir dille görevlendirme yapılmayacagı bildirildi. yani umurlarında değil... nasılsa cıkan her sorunda müdürlerle biz karsı karsıya gelecegiz ve ders falan da olmadığı için idari görev adı altında yapacagız, bu kadar basit

değerli hocalarım dün okul müdürümüz toplantıya gitmiş nöbet tutayacak öğretmenleri açıklamışlar eğitim müfettişi demişki formatör kalkabilir bakanlığın bu yönde bir düşüncesi var diye o yuzden nöbet tutmayacak öğretmenler içerisinde formatörleri almaışlar..

böyle bir haber duyarsam ilk önce tarihine bakıyorum, sonra yeni bir tarih gördüğümde şaşırıyorum, haber aynı sadece tarihler değişik :?
yalnız artık çalışma devam ediyor lafını duymuyoruz :D

ankara başvuruları aldı ama gerisi nasıl gelir bilmiyorum.orada başvuruları alan görevliler ki bilmiyorum kim olduklarını kendi okulum(bu arada son yapılan değişimle anadolu sağlık meslek lisesi olduk) haricinde çıkmaz değilmi diye çıkmaz hocam dediler.bunun üzerine ankara bile alırken diğer iller nasıl almıyor anlamıyorum açıkcası :!: :?:
tabi meb bu son anda fikir değiştirebilirler değilmi :| :?:

O formatörler eğitici formatörler olmasın sakın?
gizemkar' Alıntı:
...FATİH projesi gibi dev bir projeyi öne sürerken adamların kullandığı kelime formatörler bu noktada çok önemli.. vs vs Burdan çıkcak sonuç sizce kaldırabilirler mi.. Akıllı tahta kurulumu yapılan okullarda bence formatörlük olacak. Gidişat biraz muallak olsa da bunu göstermekte..

Arkadaşlar ilde ilçede görevli kimse yok mu tanıdığınız. Okul müdürüm şunu demiş. Müfettişle toplantı yapmışlar. Ya gidin ordan okul müdürü müfettişle toplantı yapacak formatörlükle ilgili öyle mi?? :lol: Benim şöyle bir tavsiyem var. Bakanlık ilgili birimlerine telefon edelim durumumuz bu formatörlük olmazsa zaten norm fazlasıyız iyice mağdur oluyoruz diye. Ya da dernek filan kuruldu diyoruz. Bu dernekmi olur çeşitli basın yayın kuruluşlarımı olur durumumuzu dile getirelim. Bize bizden başkasının faydası yok.

toplantı genel toplantı hocam tum okul mudurleri şube mudurleri milli eğitim müdürünün katıldığı genel toplantıda oyle soylemişşş

:+1:
yuci81' Alıntı:
O formatörler eğitici formatörler olmasın sakın?
gizemkar' Alıntı:
...FATİH projesi gibi dev bir projeyi öne sürerken adamların kullandığı kelime formatörler bu noktada çok önemli.. vs vs Burdan çıkcak sonuç sizce kaldırabilirler mi.. Akıllı tahta kurulumu yapılan okullarda bence formatörlük olacak. Gidişat biraz muallak olsa da bunu göstermekte..

Resmi yazıyı görmeden inanmam, sizde inanmayın... MEMlerde, okul müdürleri, müfettişler, çalışanlar kendi aralarında konuşurlar... aşağı katta yalanı söyleyip, yukarı katta kendileri inanırlar.... bu tür dedikodular hep dolanır.. forumda çok okuduk ve okuyacağız... MEM de böle böle diyorlarmış, gibisinden...

Geri