Bakanlık müfettişleri geliyor...

Kodla Büyü

conquest014

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yarın okulumuza bakanlık müfettişleri gelecek.Kadrom ortaokulda,lisede btr olarak 4 gün görevlendirmem var ve derse girmiyorum dolayısıyla.Sizce bakanlık müfettişleri ne ister benden belge olarak ya da nelere dikkat eder.
Okulumuzda akıllı tahtalar mevcut ve de ağ altyapı ön kabulünü geçen hafta gerçekleştirdik.Ama internet bağlantısı yok,okulun internetini bağladık fatih ağ alt yapısına.

Birşey olmaz hocam görevlendirme kağıdınız yaynınızda olsun
çok çok neler yaptığınızı sorarlar

BTR olarak hazırlamanız gereken ya da bulundurmanız gereken evrakları bulundurun. Plandır, rapordur neyse onları bulundurun yeterli olacaktır. Sonuçta sizin okuldaki göreviniz bununla ilgili. Gerçi büyük ihtimalle sizinle ilgilenmeyeceklerdir, bilişim ile ilgili bir sorun ortaya çıkarsa belki akıllarına gelirsiniz. Daha çok idarecilerle ilgileneceklerdir, tabi akıllı tahta meselesi de size sorulacaktır. Ne olduğunu, durumun, teslim işleriyle ilgili bilgi verirsiniz.

Bakanlık müfettişi öğretmen denetimi yapmaz benim bildiğim. Onlar sadece idari işlemlerle ilgilenir ve idareyi terletir diye biliyorum...

goodielife' Alıntı:
Bakanlık müfettişi öğretmen denetimi yapmaz benim bildiğim. Onlar sadece idari işlemlerle ilgilenir ve idareyi terletir diye biliyorum...

Teftiş oluyormuş hocam,hatta her branştan sorumlu müfettişler belirlenmiş milli eğitimden duyumlar aldık.

yadigartbaykal' Alıntı:
hocam size bakan olmaz bile ortalıkta çok dolaşmayın çok göze batmayın yeter :)
2 yıl lisede çalıştım biri diyarbakırda biri osmaniyede 2sinde de bahtıma bakanlıktan müfettiş geldi 2 hafta kaldı :)

Fatih projesi uygulanıyor muydu hocam çalıştığınız zamanlarda ?

Geçen hafta bizdelerdi. Öğretmenlerle muhatap olmuyorlar, merak etmeyin. Bir tek benimle muhatap oldular, onda da yazıcı-bilgisayar ayarladım kendilerine ve ikisinin şahsi bilgisayarına sürücü, program falan yükledim :) Hepsi de nazik insanlardı ve defalarca teşekkür ettiler. :+1:

yataylimit' Alıntı:
Geçen hafta bizdelerdi. Öğretmenlerle muhatap olmuyorlar, merak etmeyin. Bir tek benimle muhatap oldular, onda da yazıcı-bilgisayar ayarladım kendilerine ve ikisinin şahsi bilgisayarına sürücü, program falan yükledim :) Hepsi de nazik insanlardı ve defalarca teşekkür ettiler. :+1:

Aynen katılıyorum bizde de bir tek beni sordular oda flash belleklerindeki dosyalar gizlenmiş silindi sanmışlar onu düzelttim...

yataylimit' Alıntı:

hocam geçen hafta Kars dalar diye biliyordum ama,bir çok ekip de olabilir gerçi...

Geri