Bakanlıktan Öğretmene Ek Gelir Müjdesi

Kodla Büyü

ferdierdem55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenleri sevindiren bir haber geldi. Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip ve Talim Terbiye Kurulu Üyesi Hüseyin Şirin, TRT Haber'de katıldığı ‘Gündem' programında Mustafa Pınar'ın sorularını cevapladı.

Öğretmenler ek gelir imkanı

Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu, öğretmenlere ek gelir sağlayacak bir çalışma başlattı.

Bu çalışmaya göre öğretmenler artık kitap incelemesi yaparak ek ücret alabilecekler.

Kaynak : http://www.personelmeb.net/genel/ogretm ... 75378.html

Umarım bu tür haberlere kanacak kadar saf değilsinizdir. Gerçi hükümete yakın sendikaların , din pazarcılarının evlerinden çıkma iseniz o zaman sevinin tabii . Bol bol kitap inceler bilim adına ne varsa silersiniz.

saçma sapan şeyleri öğretmene müjde diye haber yapıyorlar ya sinir oluyorum ya

Hocam siz müsteşarın akrabası mısınız? Aman ha öğretmene adam gibi bir iyileştirme yapmayında, böyle zırva haberlerle oyalayın onları :verymad:

"ÖĞRETMENE EK GELİR MÜJDESİ" bu hafta artık her yerde bangır bangır bağırırlar millet de bizi zam aldı sanar

ning35' Alıntı:
Umarım bu tür haberlere kanacak kadar saf değilsinizdir. Gerçi hükümete yakın sendikaların , din pazarcılarının evlerinden çıkma iseniz o zaman sevinin tabii . Bol bol kitap inceler bilim adına ne varsa silersiniz.

:alkis: :alkis: :alkis:

zafer_can' Alıntı:
ning35' Alıntı:

:alkis: :alkis: :alkis:

Habere yaklaşım tarzınızı kınıyorum. Haberin boş bir reklam olduğu belli ama olayı hemen din bağlamına getirmekte ne oluyor. Saygı göster ki saygı göresin...

ning35' Alıntı:

:-1: :-1: :-1:

Bu lanet olası adamlara iş yapmak yerine limon satmak çok daha yararlı bence. Kitabı bilmemde sizleri beleş incelerim...

bende yazının devamını okumadan 10 dk dır başvuru bilgilerini dolduruyorum mezuniyet tarihimi bulmak için ne kadar çok uğraştım ama en sonunda tamam yaptım diyecekken uyarı verdi en az 10 yıl hizmet yapmış olma şartını taşımıyorsunuz diye :( yaw bilişim kitabını incelesek ne olacak ki sanki ben zaten kendi kitabımı kullanıyorum beyin bedava nede olsa..

Öğrencilere süt dağıtılmadan önce sağlıklı mı değil mi diye ücret karşılığı ilk yudumu biz alalım. Her yudum için ek ders yazsınlar.. Yeter ya meslek ayaklar altında..

yeter yahu daha vermeyin.. sürekli ek gelir, ek ödeme, zam, ikramiye falan yağdırıyorsunuz koyacak yer bulamıyoruz artık.. evde her yer doldu.. hanım da kızıyor "bey bunları bankaya koy bak evde adım atacak yer kalmadı" diyor..

TT-BS veri tabanına kayıt yaptıracak öğretmenlerden, doktora yapmış olanlar için en az beş yıl, doktora yapmamış olanlar için en az 10 yıl öğretmenlik yapmış olma şartı aranır. Bu şartları taşımayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

TT-BS veri tabanına kayıt yaptıracak öğretim elemanlarının ilgili alanda en az doktora düzeyinde akademik kariyer yapmış olma şartı aranır.

http://ttkb.meb.gov.tr/www/tt-bs-veri-t ... icerik/141

ebfo45' Alıntı:
Trt haber daire başkanına tweet attım ve haberin manseti değişti bkz
http://www.trthaber.com/haber/egitim/ki ... 65732.html

Kesin sana verirler zaten incelemeleri, profil resminden kokuyor zaten neler yapacağın kitaplara. Aman dikkat et de galapagos adaları fazla geçmesin biyoloji kitaplarında.Hatta sana tavsiyem coğrafya haritalarından da çıkar. Şişşşt kimse duymasın öyle bir yer yok aslında . SESSİZLİKKKKKKKK....... AMİİİİİİN

BBNET
Geri