günübirlik değil. belki bir haftadanda fazla kalacaklarmış.sinan36' Alıntı:eğer günü birlik bir ziyaretse sadece idari teftiştr. yok birhafta filan kalacaklarsa her müfettiş kendi branşındaki öğretmenle belirli bir zaman belirleyip belirledikleri derse girer ve teftişini yapar teftiş öncesi istediği evrakları bildirir.
meslek lisesindeyimtrueandfalse' Alıntı:Hocam öncelikle normal lisemi teknik lise mi.ben anadolu lisesindeyken müfettişler gelmiş 1 hafta kalmışlardı.idareyi tepeden tırnağadenetlemişler okulu gezmişler bt sınıfına bakmışlardı.ama ders olarak beni denetlemediler.sadece kendi branştakileri denetlediler.öğrencilerle görüşme yaptılar.zümre başkanları öğretmenleriyle toplantı yaptılar.yani ders denetimini çok önemsemiyorlar bana kalırsa.
Allah razı olsun. Moral oldu. Korktuğumuz felan yokda. stres işte :roll:Buzkırıcı' Alıntı:bakanlık müfettişi ise en tehlikelisi tam bir teftiş yapsın istese okul müdürünü görevden alma yetkisi bile var
aynen dediğiniz gibi hocam. bunları istemişler. müdür dedi. 3 hafta bizim ilde kalacaklarmış. bakalım eksikleri tamamlıyoruz. fakat günlük plan işi ne olacak. o bellisizfatherboard' Alıntı:öncelikle hocam 3 kere bakanlık müfetttişi dersine girmiş biri olarak...Müfettiş dertsine geldiği gün yıllık plan ile aynı konuda ol...Sınavlarının cevap kağıtları hazır olsun,zümreler ,kulüp ve sınıf öğretmenliği evrakların tamam olsun..Ayrıca cok ders anlatma az ders çok uygulama...4-5 dakika konuyu özetle sonra hemen uygulamaya geç....Naçizane önerilerim bunlar...Sana önerilerde bulunur ne derse dikkat edecem hocam de...... korkulacak bi durum yok rahat ol...
genelde 4 yılda bir gelirler hocam. ilköğretim müfettişleri gibi kasıntı değiller. Gelirler istedikleri evrakları söylerler. Ertesi gün bakarlar. Genelde ılımlı insanlardır. Görevden alma yetkileri var ama ben hiç kimseyi görevden aldıklarını duymadım.ilyas33' Alıntı:bakanlık müfettişleri liselere ne sıklıkla uğrar kaç yılda bir gelir?neden gelir?soruşturmaya mı?teftişe mi?
ferdierdem55' Alıntı:genelde 4 yılda bir gelirler hocam. ilköğretim müfettişleri gibi kasıntı değiller. Gelirler istedikleri evrakları söylerler. Ertesi gün bakarlar. Genelde ılımlı insanlardır. Görevden alma yetkileri var ama ben hiç kimseyi görevden aldıklarını duymadım.ilyas33' Alıntı:bakanlık müfettişleri liselere ne sıklıkla uğrar kaç yılda bir gelir?neden gelir?soruşturmaya mı?teftişe mi?
herohamster' Alıntı:sizinle alakalı değildir bakanlık müfettişşleri daha çok soruşturma için gelirler okuldan bi öğretmen veya idare ile ilgili bir problem vardır..
herohamster' Alıntı:sizinle alakalı değildir bakanlık müfettişşleri daha çok soruşturma için gelirler okuldan bi öğretmen veya idare ile ilgili bir problem vardır..
alican44' Alıntı:aynen dediğiniz gibi hocam. bunları istemişler. müdür dedi. 3 hafta bizim ilde kalacaklarmış. bakalım eksikleri tamamlıyoruz. fakat günlük plan işi ne olacak. o bellisizfatherboard' Alıntı:öncelikle hocam 3 kere bakanlık müfetttişi dersine girmiş biri olarak...Müfettiş dertsine geldiği gün yıllık plan ile aynı konuda ol...Sınavlarının cevap kağıtları hazır olsun,zümreler ,kulüp ve sınıf öğretmenliği evrakların tamam olsun..Ayrıca cok ders anlatma az ders çok uygulama...4-5 dakika konuyu özetle sonra hemen uygulamaya geç....Naçizane önerilerim bunlar...Sana önerilerde bulunur ne derse dikkat edecem hocam de...... korkulacak bi durum yok rahat ol...