Bakaya kalan biri öğretmen atamasına başvuru yapabilir mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jhake
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jhake

Üye
Arkadaşlar merhaba tecil süresi dolmuş ve bakaya kalıp para cezası almış biri öğretmen olarak atanabilir mi, eğer atanırsa göreve başlayabilir mi biraz araştırdım ama kesin bir bilgi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam atanirsin da goreve baslamada sikinti olabilir. 2008de baslarken tecil belgesini aldiklarini hatirlyrum.smdi degismediyse sorun cikar mi yine de bilmiyorum. Ulkenin yarisi bakaya kalmis diger yarisi da bedelli yapmis durumda hocam zaten. Bu yuzden sorun ciktigini hic duymadim.

Tercih yaparken sanki bununla alakalı bir durum vardı hocam. Bakaya kaldım diye. Siz tercihinizi yapın onaylatırken ilçe mem'lere sorarsınız. Ama bence bir sorun olmaz.

hocam teşekkür ederim. Sistem değiştiya şimdi para cezası uygulanıyormuş, bu yüzden para cezasını ödeyince bakaya durumu kalkıyormuş ama kesin bir bilgiye ulaşamadım. o yüzden başına gelen arkadaş varsa sormak istedim.

Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Tercih yaparken sanki bununla alakalı bir durum vardı hocam. Bakaya kaldım diye. Siz tercihinizi yapın onaylatırken ilçe mem'lere sorarsınız. Ama bence bir sorun olmaz.
tercih sayfasında bakaya kalma seçeneği yok hocam malesef :(

Geri