muratozdas' Alıntı:
schumix' Alıntı:
muratozdas' Alıntı:
hakikaten ya bu forum ve bilhassa bizim sanli dernegimiz sanki BT ögretmenlerinin hic bir sorunu kalmamis gibi durgun ve entel dantel konulara yogunlasiyor..Dogru ya artik BT dersine onem veriliyor (!) ayrica tum BT ogretmenlerine kesin norm kadro vermisler galiba ustelik en fiyakali olandan ' Bilisim Teknolojileri ve Rehberlik ' nasil olsa Bt ogretmenlerine reva gorulen diger butun angarya uygulamalar(formatorluk) gibi gecici gorevlendirme degil (!) herkes geleceginden memnun galiba ha birde sunu unutmayalim sayin Ömer Dincer de bizi ve derslerimizi cok onemsiyor 'nasil olsa cocuklar su gibi bilisim teknolojilerine hakim dersiniz onemsiz demiyor' (!) (!) biz boyle devam edelim...
O şanlı derneğe üye olmuş muydunuz??
uye olsam ne yazar, masallah uye olanlar cok sorun cozmusler (!)
Hocama sormuşlar derneğe üye oldun mu? nerem doğru ki demiş? ya bi git hocam ya pazar pazar.
siz pazarlarinizi guzel guzel gecirmeye devam edin, birgun
Meb'te bize gecirecek gerci gecirmis yeteri kadar zate
Hocam bu cümleleri kuran siz, sizin dünyanız pis diyen yine siz ? Keşke derneğe üye olup o dernekten hesap sorsanız,
blşmblşm' Alıntı:
hocam bende farkediyorum bunu forumda.benim gözlemlediğim;kendimde dahil olmak üzere herkes bıkmış sanki.ben 5 senelik öğretmenim.şimdi bakıyorumda yıllar geçtikçe üzülmem azalmış.neden çünkü; hissizleştirdiler bizi,umudumuzu söndürdüler.umut edicek,hayal edicek bişiy kalmadı.en üretken en verimli çağımızda formatörlükle,tamircilikle,dersin notunu kaldırıp söndürdüler bizi.çok yazık...
Sonuna kadar katılıyorum...