Balıkesir'de 192 öğretmen resen atandı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
malesef resen atamalar yapıldı eşimde mağdurlardan birisi :(
60 km uzağa bir halk eğitime verildi.
Mevcut durumda kendi okulunda 15 saat derse giriyor ve bir anadolu lisesinin Bt rehberliğine bakıyordu.

yasarcan' Alıntı:
malesef resen atamalar yapıldı eşimde mağdurlardan birisi :(
60 km uzağa bir halk eğitime verildi.
Mevcut durumda kendi okulunda 15 saat derse giriyor ve bir anadolu lisesinin Bt rehberliğine bakıyordu.

il MEM in iş bilmemezliğinden başımız ağrıyor hocam. Allah sabır versin.

Hocam bende mağdurlardan biriyim.. şuan çözmeye çalışmaktayız ama durum iyice arapsaçı olmuş durumda..

Balıkesirdeki bu atamalar zaten şu an hala eski okullarında görev yapmaktalar. Kimse yer değiştirmedi henüz. Hocam ne kadar doğrudur bilemiyorum ancak söylenen o ki bu normlar tekrar düzenlenecekmiş ve öğretmenler mümkün olduğunca kendi okullarında tutulmaya çalışılacakmış.

hakansia' Alıntı:
15 saat dersi varken nasıl norm fazlası oldu ki?
15 saat derse girmek demek 15 saat Bilişim Teknolojileri dersine girmek demek değil. Belki kendi alanı olmayan bir derse giriyordur.

Norma esas olan evet kendi dersimiz.

Valla nasıl tutarlar bilmiyorum ili arıyoruz normaları haziranda güncelleyeceksiniz kararname iptali için dilekce vermiyorsunuz diyorlar sonra sitede dilekçe verenlerin inha listesini yayınlıyorlar ve bulunduğu okulu ayrılmadan daha kontenjan mebde açık gösteriyorlar.. :( valla anlamış değilim..

slm. öncelikle geçmiş olsun. geçen sene beni de çalıştığım okuldan alıp resen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne verdiler. yapılan bu atamaya 2 kez itiraz etmeme rağmen yinede atamamı iptal etmediler. bende bu resen atama yapılırken bulunduğum bölgedeki ilçe, hatta il) norm fazlası öğretmenlerin puan sıralamasına bakılmadığı ve insan kaynakları genel müdürlüğünün "Norm fazlası öğretmenlerin Halk Eğitim Merkezine verilemeyeceği" ile ilgili yazımla beraber Kocaeli 1. idare mahkemesine başvurdum. yaklaşık 1 sene oldu. dava yakında sonuçlanır herhalde. avukatımla görüştüğümde Milli Eğitim Müdürlüğünün özellikle bakanlık yazısına bile cevap veremediğini söyledi. anlayacağınız büyük ihtimalle davayı kazanacağım. Balıkesirde resen halk eğitime atanan arkadaşlar kurum değiştirmek istemiyorlarsafazla süre geçirmeden itiraz etsinler. zaten itirazları kabul edilmeyecektir. fakat bu itirazları sonucu yasal başvuru hakkı kazanacaklar. ben elimdeki bütün belge ve bilgileri, dava sonuçlanınca dava sonucunu falan paylaşabilirim. yeterki mağdur olan arkadaşlar çabuk pes etmesinler.

Hocam beni ilçe içinde liseden ortaokula atadılar yer değişikliği yok çok şükür de ama norm için uğraşıyoruz

Geri