Balayı için tavsiye lütfen...

Kodla Büyü

ucamus

Süper Üye
Süper Üye
Ağustosa düğünümüz var nasip olursa.Balayı için güzel bir yer arıyoruz ama o kadar karışık ki işin içinden çıkamıyoruz.Bizim istediğimiz tek bi özellik var aslında kendimize ait özel bir havuzumuz olsun sadece bu kafa dinlemek birlikte bu yorucu ve stresli günlerin yorgunluğunu atmak.Bu şekilde tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?

Hocam Antalya Kemerde Vogue Hotel var otel çok güzel odaları, havuzu denizi yemekleri mükemmel. Ultra herşey dahil..Ben normal odalarda kaldım ama dikkatimi çekmişti içerisinde villalarıda vardı kendine ait havuzu olan çok beğenmiştim bir araştırın isterseniz..

http://voguehotels.net/VOGUE-HOME.aspx

biz balayımızı Marmaris grand yazıcıda geçirdik. 5 yıldızlı animasyonlar yemekler snake bar pool bar. yok yok. ama biraz daha uygun olsun derseniz, Dora beach Marmaris tavsiyemdir. geçtiğimiz sene de oradaydık. Balayı odaları var. odalar süper. yemekler idare eder. küçük bir havuzu var. ama denizi harika. biz Marmaristen vazgeçemeyen biri olarak bu sene yazın da yine marmariste idik. bu sefer tropikal otele gittik. yemek konusunda 5 yıldızlı oteller kadar çeşit sunan mutfagı enfes, havuzu küçük, odaları eh dedirtecek kadar bir otel.

hocam ben de geçen yaz evlendim balayını ayarlamakta geç kaldık biraz göl evinde yer kalmamıştı ama tur şirketinden arkadaşım tavsiye etmişti.
Sensimar Belek Resort & Spa
Belek / ANTALYA
Göl evlerini araştırabilirsin.

Buraya giden tavsiye edebilecek var mıdır arkadaşlar. GÜRAL SAPANCA Aslında abantı düşündük göl manzaralı 1 gece kişi başı standart oda bile 560 tl CİK. Ağustosta balayı, 4 kal 3 öde kampanyaları da geçerli değil. Uçmuş adamlar. Kapadokya bi kenarda duruyor. Kararsız kaldık. Geç de kalmak istemiyoruz. Sapancaya gidecek gibiyiz. Sizin fikriniz nedir. Deniz istemiyoruz. Göl olabilir.

aaaca' Alıntı:
Hocam Antalya Kemerde Vogue Hotel var otel çok güzel odaları, havuzu denizi yemekleri mükemmel. Ultra herşey dahil..Ben normal odalarda kaldım ama dikkatimi çekmişti içerisinde villalarıda vardı kendine ait havuzu olan çok beğenmiştim bir araştırın isterseniz..

http://voguehotels.net/VOGUE-HOME.aspx

hocam benmi yanlış gördüm ama 1 hafta lık bir tatil için bir yıllık maaşımızı ödüyoruz

Geri