Bana atılan son dakika gölü

Kodla Büyü

rmntklz

Site Gezgini
Arkadaşlar İlçe milli eğitim müdürlüğü 2 gün beni ilçeye görevlendirecekmiş ama ben istemediğimi söyledim yine de görevlendirecekmiş ilçede eğitici olmadığından web sitesi format gibi ayak işlerini üstüme yıkacaklar.
Ben müdüre valilik tarafından görevli olduğumu görevlendirmenin görevlendirmesi mi olur dedim. Bana ne desin olur diyor. Mevzuatı iyi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum bu işten kurtulmanın yolu yok mu?

olmaz hocam
işine öyle geliyor
ama valilikce ne görevlendirmesi bu görev tanımı nedir.
seni resmi başka bir görevlendirme ile değilde zaten görevlisin görev tanımına binaen bu işi yapacaksın diyebilir o ayrı mesele

1) görevlendirmenin üstüne görevlendirme olmayacağını anlatın
2) ilçe dışı ise yolluk isteyin
3) zorla gönderirlersede sizde baştan savma yaparsınız

Aynısı başıma geldi.

Dişinizi gösterin biraz istemediğinizi söyleyin bunu dilekçe ile yazın milli eğitime . ardından il milli eğitime gidip şikayette bulunun sorununuz çözülür.

yiboda çalışıyorsanız sizi kurtaracak belge elimde mevcut ,ama ilköğretimde çalışıyorsanız sadece il kurtarabilir sizi..

Gelen formatörlük onayında rehberlik ve nöbet görevi dahil hiçbir görevde görevlendirilemezler diye üstüne basa basa yazması lazım... Başka okula belki ama ilçe mem de görevlendirme yapılacabileceğini pek sanmıyorum. Mevzuatı incelemek gerek...

hocam normal şartlarda olmaz ancak Vali veya Kaymakam "olur"u varsa yapacak pek birşey yok ancak, Buradaki detay ikinci görevlendirmeyi imzalayan kaymakam veya valinin sizin görevlendirme durumunuzdan haberi yoktur, durumunuz konusunda bilgide verilmemiştir, tamamen ilçe mem'in uyanıklı, çakallık, dayatma..vb (adına ne derseniz artık) gidip kaymakama durumunuzu anlatabilirsiniz öncesinde ilçe ile görüşünde arada müdür atladığınız için canınız yanmasın... Yaptım oldu mantığı ile iş yapar İlçe MEM'ler maalesef, işlerine ve çıkarlarına göre ve zaten geneli pek birşeyden haberi yoktur...

hocam ikinci onayı kaymakamdan alınacak. Elimden geldiğince direnecem ne diyelim bizi bu hale düşürenler utansın.
HERKESE TEŞEKKÜRLER

Birincisi arkadaşların da dediği gibi görevlendirme üstüne görevlendirme olmaz.
Valilikler de böyle bir görevlendirmeyi onaylamaz ama daha önceden görevlendirme durumunu araştırmadığı için önüne geleni imzalar.
Sizin gibi durumda olanların şikayetleri çok oluyor. Aslında bir sürü resmiyet hatası var. Öncelikle görevlendirme olması için sizden talep dilekçesi alınması gerekir. Başka görevlendirme olmasa bile, Sizin müracatınızın olmaması durumunda yapılan görevlendirme dahi bir hatadır.
Peki bu durumda istemiyorsanız ne yapabilirsiniz?
Size tavsiyem;
1- Dilekçe ile ......sayılı ve ...tarihli görevlendirmenizin olduğunu, bu durumda ayrıca bir görevlendirme yapılıp yapılamayacağını sorun. Dilekçe okuldan silsile yoluyla olmalı.
2- Bu durumu bimer'e bildirin.
Her iki durumda da cümlelerinizi öyle oluşturun ki, şikayet değil görüş sorma ifadeleri içersin.
Mutlaka geri dönüş olacaktır ve istediğinizi alacaksınız.
Size sözlü olarak da ''bizi şikayet mi ettiniz'' soruları olursa ''hayır hocam ne münasebet, görüş sordum, benim için sakıncalı bir durum olur mu diye'' deyin.
Uyanıklığa karşı uyanıklılık yapın.

banada aynı yöntemi denediler. sizin söylediklerinizi söyledim. ille görüşüp görevlendirmeyi iptal edelim sonra ilçe mem için görevlendirme yaparız dediler. formatörlük görevlendirmemin bitmesini istemiyorum dedim. gönülsüz işten verim alınmaz dedim. En sonunda tamam dediler ve kurtuldum.

Bütün bunlar iyi niyetimizden ve herşeyi biliyor olmamızdan kaynaklanıyor. Ama artık bilmiyorum demeyi öğrendim.

<?akucan?>' Alıntı:
bencede sallamasyon yapın, dört dörtlük yaparsanızda o zaman orada daimi olursunuz bilginize..

Bence görevlendirme yapılırsa siz yine de hakkını verin hocam. Bırakın onlar utansın... :)

pazartesi günü bende bir son dakika golü bekliyorum içime doğuyor :?

ağlamak istiyorum sayın seyirciler...yok böyle bir gol.... @kaybil hocama atfen :D

patron ilçede bıktır kendini. taş gibi memursun. bişi yapamazlar. ben bu işlerden anlamıyorum beni zorla koydular buraya de geç. üsteleme. ilçe milli eğitim müdürü gelse bişi yapamaz beybi.

gökalp' Alıntı:
<?akucan?>' Alıntı:
bencede sallamasyon yapın, dört dörtlük yaparsanızda o zaman orada daimi olursunuz bilginize..

Bence görevlendirme yapılırsa siz yine de hakkını verin hocam. Bırakın onlar utansın... :)

sanırım siz ilçe milli eğitim şube müdürü felansınız arkadaşın.

elrond' Alıntı:
çok relaks gördüm seni @mfk. :D

saldım. görevlendirmemi ve full ekdersimi bekliyorum pusudayım. süper bi düzen kurcam herkes mfk yaptı oldu dicek. parmakla göstereceksiniz. ouye.

rmntklz' Alıntı:
Arkadaşlar İlçe milli eğitim müdürlüğü 2 gün beni ilçeye görevlendirecekmiş ama ben istemediğimi söyledim yine de görevlendirecekmiş ilçede eğitici olmadığından web sitesi format gibi ayak işlerini üstüme yıkacaklar.
Ben müdüre valilik tarafından görevli olduğumu görevlendirmenin görevlendirmesi mi olur dedim. Bana ne desin olur diyor. Mevzuatı iyi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum bu işten kurtulmanın yolu yok mu?

sendikanıza başvurun....

müdür de bana gel gel seni Müdür Yardımcısı yapacam dedi. istifa ettim formatörlükten pazartesi görecez artık. bi gol de ben yemeyeyimde :D

soverign01' Alıntı:
müdür de bana gel gel seni Müdür Yardımcısı yapacam dedi. istifa ettim formatörlükten pazartesi görecez artık. bi gol de ben yemeyeyimde :D
Aman müdür yapmasında. :puhaha:

Müdürlerin nasıl müdür olduklarına dar acayip şehir efsaneleri var. Eğer biri doğruysa varyaaaa :puhaha:

rmntklz' Alıntı:

657 sayılı kanun madde 90..

tayinci42' Alıntı:
rmntklz' Alıntı:

657 sayılı kanun madde 90..
Aynen yazdığı gibi :

BİRLEŞEMİYECEK GÖREVLER:

Madde 90 - (Değişik madde: 23/12/1972 - KHK 2/1 md.)

Devlet memurlarına, vekalet görevi, ikinci görev veya ders görevlerinden ancak birisi verilebilir. Öğretmenlerin idari görevi bu hükmün dışındadır. Bir memurun üstünde birden çok ücretli vekalet görevi veya ikinci görev bulunamaz.

gökalp' Alıntı:
<?akucan?>' Alıntı:

Böyle yaparsan hocam bir sonraki döneme 5gün ilçeye alırlar seni haberin olsun...
Görevlendirmenin üzerine görevlendirme olmuyor ama yapıyorlar hocam sana sormadan kaymakamlık olurunu çıkartı verirler sende 2 gün gidersin ilçeye paşa paşa, tek yapman gereken orda hiçbirşeye karışma bazı sorunları çözebilecek olsan da çözemiyorum de geç, sırf Bilişim Teknolojileri öğretmeni olduğun için diğer memurların yapması gereken işleri sen daha hızlı yaparsın diye sana verecekler ağırdan al, beklet yoksa diğer memurlar oturup seni seyrederken bütün işleri sen yaparsın... Bu görevlendirmeden anca bu şekilde kurtulursun bizden söylemesi...

Geri