her_dem' Alıntı:bana mantıklı geliyolar.evde o kadar parayı saklamak zor. aklın hep evde kalır
benim kasam var zaten hocam. ama 5-6 binlik altını olan yılda 200 lira neden kasaya para versin.Ferhat' Alıntı:her_dem' Alıntı:bana mantıklı geliyolar.evde o kadar parayı saklamak zor. aklın hep evde kalır
Bankadan kasa kiralıyorsun hocam.Halkbank'ta küçük kasa 1 yıllık kira bedeli geçen yıl için 170TL idi.İçine rahat 50 kilo altın,5-6 kilo döviz veya kağıt para sığar.
Sen sadece kasayı kiralıyorsun banka içinde ne olduğunu, ne kadar olduğunu .... hiç bir şeyi bilmiyor.
Bende altın toplama olayına karşıyım.Ben birikimimi kendim yaparım,bankanın ne haddine benim iyiliğimi düşünmek.
Cehenneme giden yol iyilik taşları ile döşeli olurmuş.
bende onu diyorum. yorumu yazarken bank asya özelinde yazmadım. herhangi bir bankanın altın hesabına geçebilir ve hem huzuru yerinde olu hemde 200 lirasıFerhat' Alıntı:Huzurundan,gece rahat uyumandan önemli mi hocam 200TL ?
sigorta mantığından giderseniz yanlış olur hocam ha hırsız bankayı soymuş yada banka iflas etmiş. bence kasa en güvenlisi bir tek hemen ulaşamıyorsunuz o sıkıntı oluyorfishbooone' Alıntı:bankadan kasa kiralamak güzel ama hiç bir güvencesi yok sigortası yok. Hırsız kasayı acarsa sana cok cüzi bir miktar ödeme yapıyor banka. Ama altın hesabında paranız güvencede hemde alış ve satışları internet üzerinden istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz. Banka adı önemli değil altın hesabı güzel bir şey.