Banka Promosyonu İadesi

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ıyı aksamlar...

Basıma bır olay geldı o konu da sızın goruslerınıze ıhtıyacım var. 2010 aralık ayında atandım. ılcemız maas ıcın halk bankasıyla anlasmıstı. bızden once promosyon verılmıstı. bız goreve baslayınca promosyon ıcın bankaya basvurduk reddedıldı.

Sene 2012 temmuz oldu yenı promosyon anlasması yapıldı ve promosyonumuzu aldık ve ben 2013 subatta yer degıstırdım. 2 ay once banka bana promosyonun kalan kısmının ıadesıyle ılgılı bır ıhtar attı. neye gore ıstıyor hıc bı bılgı yoktu cokta umursamadım. bugun eve ıcra daıresınden hacız mektubu gelmıs. sorguladım bızım yerımıze gelen ogretmenlere yıne promosyon verılmıyormus. banka bu parayı bızden neye dayanarak ıstıyor yenı gelene neye gore vermıyor. basından boyle bır olay gecıren var mı acaba?

Sımdıden cvp veren arkadaslarar tskrler....

her banka kafasına göre takılıyor acıkcası. ben ve eşim promosyonu alıp okul değiştirmiştik herhangi birşey olmadı. daha sonra eşim tekrar aynı şekilde okul değiştirdi. bişey olmadı. Ama bir arkadaşın başına da aynı sizin ki gibi olay gelmişti.
sanırım ilçe mem ile imzalanan sözleşmelere göre istiyorlar.

İnternette arastırdıgım kadarıyla bu konuda sızınde dedıgınız gıbı cesıtlı uygulamalar var. ama genel kanı benım bır ımzam bulunmadıgı ıcın olayın sadece mem ı baglayacagı. bu konuda bankanın magdurıyetını mem ın karsılaması gerektıgınde hemfıkırler.

SÖZLEŞMEYE BAĞLI HOCAM. GEÇEN SENE ÇALIŞTIĞIM İLÇEDE PROMOSYONLAR PEŞİN YATACAK. GİDENDEN İSTENMEYECEK. GELENE VERİLECEK ŞEKLİNDE ANLAŞMA YAPTILAR. PROMOSYONU ALDIM 1 AY SONRA TAYİNİM ÇIKTI YENİ GELDİĞİM YERDE DE 6 AYDA BİR ALIYORUM.. SÖZLEŞMEYİ Bİ ŞEKİLDE EDİNİN.

Geri