banka sertifikaları taşınabilir tarayıcıda olur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Bazı bankların internet işlemleri için illaki güvenlik için, serfika indirtiyor ve sadece aynı bilgisayarda kullandırtıyor. Bu güvenlik için çok güzel ama perişan ediyor..

Acep, flaş belleğe taşınabilir bir tarayıcı atarsak da istediğimiz bilgisayarda kullanabilirmiyiz?

Sanıyorum İş bankasında sertifika işi kalmadı (İE 8 ve firefox da yok şimdi.).Zaten tüm bankalarda artık tek kullanımlık şifre kanuni zorunluluk oldu.Gerek yok sanıyorum artık.

Özür dilerim.İşbankası İE 8 de güvenlik çemberi 2 sertifikası istiyormuş.Yanlış bilgi nedeni ile özür dilerim.

RoboTek' Alıntı:
sertifika işi iyi ama.kendi bilgisayarıma indirdim ve girdim.Sonra kardeşim yine aynı banka kendi no ve parola ile girmeye kalktı bu sertfika size ait değil uyarısı verdi.Ben dosyayı taşımayı falan denedim başka bilgisayara olmadı.halkbank bu konuda iyi.Adamları gece 02de yokladım hazır kıta bekliyorlar. :++:
Ben İş bankası internet şubesi için aynı bilgisayardan iki farklı kişiye ait hesaba girmede herhangi bir sorun yaşamıyorum.(Firefox kullanıyorum)

Geri