Bankaların üç günlük uyanıklığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Hafta Sonu Gelmeden Borcunu Ödeyecekler Dikkat!

Hafta sonu gelmeden kredi kartı borcunu ödemek, EFT, havale yapmak, fon almak ve başka bir bankaya para göndermek isteyen tüketicilerin http://www.sikayetvar.com’a gönderdiği şikayetler bankaların 3 günlük uyanıklığını ortaya çıkardı.Şikayetlere göre; hafta sonu gelmeden cuma günü internet bankacılığı yavaşlatılarak tüketicilerin işlem yapması ve para çıkışı engellenerek paraların 3 gün bankada kalması sağlanıyor. Vadesiz mevzuatta kalan paralar bankanın kazancına olurken borcunu ödeyemeyenlerden de faiz alınıyor.

“Cuma Günü İşlemler Yavaşlatılıyor”

“Cuma günü saat 4’den sonra bankaların internet şubeleri yavaşlatılıyor. EFT, havale yapılamıyor, fon alınamıyor, kredi kartı borcu ödenemiyor ve başka bir bankaya para gönderilemiyor. Yapılamayan ödemelere faiz işletiliyor. Yapılamayan işlemlerden dolayı paramız açıkta kalıyor ve cuma,cumartesi, pazar günü para bankada kalıyor. İşlem yapılması ve paranın diğer bir bankaya gitmesi engelleniyor. Para çıkışı engelleniyor. Banka vadesiz mevzuattan kazanç sağlıyor.

kaynak:sikayetvar

Ekli dosyalar

• banka.jpg
    banka.jpg
    43.6 KB · Görüntüleme: 960
bankaların sistemleri kötü olduğu için hafta sonu yoğunluğundan dolayı yavaşlıyor.Her cuma,her pazartesi olan şeyler bunlar..

bu bankalardan herkes şikayetçi.. sabah 9 da eft yapıyorum akşam 19,00 da hesaba gecıyorlar nasıl iş bilmem. :verymad:

bankacılık sisteminin çok ciddi kurallarla denetlenmesi lazım
milleti yolunacak kaz olarak görüyorlar.

yasal tefeciler . 3 günlük gecikmeyle üstümüzden para kazanıyorlar..

geçen ay cuma günüydü ayın 15 i vay arkadaş cidden doğru okuldan kimse eft yapamamıştı borç ödeyememişti halkbanktan bizde sorun var sanıyoruz....

Banka soymak, banka işletmekten daha ahlaksızca değildir.
B. Brecht

fatihtasoz' Alıntı:
geçen ay cuma günüydü ayın 15 i vay arkadaş cidden doğru okuldan kimse eft yapamamıştı borç ödeyememişti halkbanktan bizde sorun var sanıyoruz....
Halkbank yılbaşından itibaren bir çok kamu kurumu ile personel maaşları için anlaştı. Ocak , şubat ve cuma gününe gelen mart 15 te internet bankacılığına girmek çok sıkıntılı idi. Bir eft yi gönderebilmek için defalarca uğraşmıştım. Bu ayın 15 olan pazartesi günü altyapıyı mı düzelttiler ne yaptı iseler gün boyu sıkıntı yaşamadan işlerimi halledebildim.

Bankaların üç kağıtçılığı ve altyapılarını yenilememelerinden kaynaklanıyor. Normal eft neyse de çoğu memurun kredi ödemeleri de ayın 15 inde bir gün bile gecikti mi parayı ek hesaptan kesip bir sürü faiz işletiyorlar. Maaşı veren banka paranın üstüne yatarak karlı çıkıyor , karşı banka ise faizin faizi ile kar ediyor.

Bankalardan nefret ediyorum. çok yüksek kar elde etmelerine rağmen her daim açlar.. bu şerrefsiz haysiyetsiz k..p.kler şimdide bireysel emeklilik yoluyla insanları soyuyorlar. müşterilerinin hoşlarına gidecek şeyleri büyük harflerle hoşlarına gitmeyecek şeyleride küçük harflerle söyler yazarlar hatta çoğu zaman söylemezler..

fahrican' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
Halkbank yılbaşından itibaren bir çok kamu kurumu ile personel maaşları için anlaştı. Ocak , şubat ve cuma gününe gelen mart 15 te internet bankacılığına girmek çok sıkıntılı idi. Bir eft yi gönderebilmek için defalarca uğraşmıştım. Bu ayın 15 olan pazartesi günü altyapıyı mı düzelttiler ne yaptı iseler gün boyu sıkıntı yaşamadan işlerimi halledebildim.

Bankaların üç kağıtçılığı ve altyapılarını yenilememelerinden kaynaklanıyor. Normal eft neyse de çoğu memurun kredi ödemeleri de ayın 15 inde bir gün bile gecikti mi parayı ek hesaptan kesip bir sürü faiz işletiyorlar. Maaşı veren banka paranın üstüne yatarak karlı çıkıyor , karşı banka ise faizin faizi ile kar ediyor.
ben her ayın 15 inde bu bankada sorun yaşıyorum. kilitleiniyor internet sitesi. arıyorum müşteri hizmetlerini yoğunluk var diyor. ne komik değilmi. bende bilmiyodum sanki o gün ayın 15 i olduğunu ve yoğunluk olacağını. komik oluyorlar ya. yoğunluk nedir kardeşim, varsa düzeltin. mağdur etmeye hakkınız varmı.

ziraat bankası hariç bütün banklar yabancıların eline geçti. bu hükümet döneminde bankalar altın yılını yaşıyor ve elde ettikleri kar rekork üstüne rekor kırıyor. vatandaşı uzun vadede eline geçiren bankların geleceğide garanti altında.

sistemi çok güzel oturttular, şu anda bu ülkede 70 milyon batar, ama bankalar batmaz. Göz yumanların öbür tarafta yatacak yeri yok. Odeobank'a hayırlı işler, bol kazançlar.

Geri