Bankalardan 1 liraya e-mail

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Faiz dışı uygulamalardan elde ettikleri gelirlere sürekli yenilerini ekleyen bankalar, şimdi de e-posta yoluyla gönderdikleri kredi kartı ve hesap ekstrelerini de komisyon yansıtıyor. Müşteriler artık, kredi kartı hesap özetlerini öğrenmek için bilgisayarlarına sıfır maliyetle gönderilen e-postaların her birine 1 TL ödemek zorunda kalıyor.

Bankalar artık, sıfır maliyetle e-posta olarak müşterilerin bilgisayarlarına gönderdikleri bu ekstreler için de komisyon alıyor. 55 milyon 744 bin kredi kartının, 93 milyon 788 bin de banka kartının kullanıldığı Türkiye’de, gönderilen her e-posta için müşterilerin hesaplarına 1 TL yansıtılıyor.

Oysa bankalar, daha kısa bir süre öncesine kadar posta yoluyla gönderdikleri kredi kartı ve hesap ekstrelerini elektronik ortama taşımak için farklı kampanyaları devreye sokarak, müşterilerini teşvik etmeye çalışıyorlardı. Bunu da posta yoluyla gönderilen ekstrelerin kağıt, baskı ve pul masraflarından tasarruf etmek için yapıyorlardı.

kaynak:sikayetvar

Ekli dosyalar

• banka.jpg
    banka.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 721
ama bddk diye bir kurum vardı demi
bunları denetleyen düzenleyen
millet boğazına kadar bankalara borçlu
hiçbir şeye sesini çıkartamıyor

eemree' Alıntı:
ama bddk diye bir kurum vardı demi
bunları denetleyen düzenleyen
millet boğazına kadar bankalara borçlu
hiçbir şeye sesini çıkartamıyor
Para herkesi susturabiliyor.

Burada hangi bankanın nasıl bir kesinti yaptığını yazalım tüm arkadaşlar ona göre tepkimizi koyabiliriz.. Şimdi axessi kontrol ettim herhangi bir kesinti yok. Ayrıca geçen ay kestikleri 75 tl.lik aidatı da geri yatırmışlar..

Kredi kartı kullanımı Türk insanının yastık altındaki parasının canına okudu. Sermaye bankalara aktı. Bugün okulda göreceğin dersleri düşünenler annenin, babanın bankalara borçlanmasına ses çıkarmadılar. Türkiye'de herkes batar bankalar batmaz.

Bankası böyle bir kesinti yapan var mı? varsa hangi bankadır.

Yapı kredi worldCARD
G-mail adresimden ekstre ye yeni baktım ücret yok gibi.
Hocam ekstre yani fatura göndermeyelim Ağaçlar kesilmesin yerine e-mail fatura gönderelim dediler.
Evet dedim
1-Hesap ekstresi apartman posta kutusunda yada postada veya okulda kaybolabilirdi.
2-Çevreye katkımız olurdu
3-İstediğim zaman elektronik posta kutusundan geçmişe yönelik bakabilirdim
Neyse
-Hesap ekstresini eski usul postadan kabul ettiğimi varsayalım.
Hesabın faturası için kağıt ücreti istendiği dünyada görülmüş şey değil. Kaldıki ...tl borcun var demek e-posta ile bile olsa bundan para istemek akıl karı değil.

Geri