Bankamatik ile internetten alışveriş?

Kodla Büyü

dijitalyerli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar,
bankamatik ile internetten (hepsiburada, kitapyurdu,vb.) alışveriş yapabilir miyim? illa kredi kartı mı olması lazım?
kredi kartı kullanmıyorum. :|

cogu sitede yapilamiyor maalesef mastercard ya da visa olmayinca olmuyor onlar da kredi karti sanirim
ya da benim calistigim bankanin kartinda öyle bir sey yok o yüzden havale de kabul etmeyen sitelerde mecburen baskasindan kredi karti aliyorum :)

yababilirsin bende kredi kartı kullanmıyrorum hocam.Ama taksit yapamazsın onu unutma.

Havale ya da eft ile yapabiliyorsun. Ama gittigidiyorda sadece kredi kartı gerekiyor galiba.

cefecan' Alıntı:
yababilirsin bende kredi kartı kullanmıyrorum hocam.Ama taksit yapamazsın onu unutma.
taksit yapmayacağım. 15-20 tl lik ufak tefek alışverişler için (kitap indirimleri süper) kredi kartı çıkarttırmak istemiyorum.taksit yapmayacam zaten. havale ile uğraşmasam acaba direk karttan (pos makinesi gibi) çekilebiliyo mu acaba diye düşünmüştüm.

ama galiba hepsiburada her bankanın bankamatiği ile işlem yapmıyor? yanlış mı biliyorum. böyle bir işlem yaptırsanız nasıl oluyo anlatabilirmisiniz acaba?

Geri