Bartın BTR görevlendirmeleri yapılmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hknky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hknky

Aktif Üye
Bartın ili genelinde, merkezde fatih projesi bulunan bir okula görevlendirme yapılamadığı gerekçesiyle tüm ilde görevlendirmeler şube müdürü tarafından yapılmayacağı söylendi. Merkezde 7 bilişim teknolojileri öğretmeni tarafından fatih projesi bulunan okul tercih edilmemiş, şube müdürü de olaya istinaden biz ilçede bulunan öğretmenlerinde görevlendirmelerinin yapılmayacağını söyle.

Konuyla alakalı tutum doğru mudur onun hakkında bilgi rica ediyorum arkadaşlar. Merkezdeki öğretmenler kendi aralarında karar alıp okulu tercih etmemişler. Bu durumdan bizim etkilenmemiz doğru mudur? Görevlendirmeler merkezde yapılmayıp ilçelerde yapılamaz mıydı? Sonuçta bizim il merkezine gitme gibi bir imkanımız yok..

Yeğitek'e durumu özetleyen bir mail atıp yetkilileri durumdan haberdar edebilirsiniz.

Yeğitek den kastınız bilgi edinme midir hocam?

Bartın da görev yapan arkadaş yok mu hiç?

Hocam geçen hafta zümrede ortak karar alıp şube müdürü ile görüştük. Boş olan okulu bir arkadaşımız istedi ve görevlendirmeler bir kaç güne yapılacak.

totuk' Alıntı:
Hocam geçen hafta zümrede ortak karar alıp şube müdürü ile görüştük. Boş olan okulu bir arkadaşımız istedi ve görevlendirmeler bir kaç güne yapılacak.

Sağolasın hocam çok iyi oldu bu haber okul okul görüşmekten bıktım ders için. Bilgi kesin değil mi?

Geri