basit bi soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan joomlaci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar Windows 8.1 ile win 8 pro aynı şeyler mi
ilk defa win8 kurdum pc ye
kurarken win8.1 pro 64 bit diye kurdum şimdi özelliklerden win8 pro yazıyo.
ikisi aynı şey mi bunların...

win8 pro ile win8.1 aynı mı hocam
driver larını indirecem sitesinden ama orda win8 için ve win8.1 için var
benim makinede işletim sistemi win 8 pro yazıyo

Ayrıca bir daha kurulum yapacağınız zaman UEFI kurulumu da deneyebilirisiniz. UEFI kurulumun sistemin daha hızlı boot etmesi, hızlı açılması, uykuya dalması, hızlı kapanması gibi faydaları vardır.

Uefi kurulabilmesi için biosun efi olması lazım.yani görsel bios.8 ve 8.1 arsındaki fark fazla yok sadece birnde masaüstü geliyor diğerinde metro.

benim biosta uefı seçeneği seçiliyken pc ilk açılışta işletim sistemi bulunamıyor hatası veriyo ben de mecburen legacy yapıp açabiliyorum...
nasıl hem uefı hem de açmayı sağlayacaz ki

Hocam efi, uefi, rufus....

Windows 8 bizim bilgisayarcıları komple çöpe atacak heralde. Sistem bayağı bir değişmiş desenize. :lol:

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam efi, uefi, rufus....

Windows 8 bizim bilgisayarcıları komple çöpe atacak heralde. Sistem bayağı bir değişmiş desenize. :lol:
hocam hiç sorma ben yapamadım şahsen uefi kurulumu.
videoda anlatıyo ama bios ta uefi seçince kesinlikle olmuyo
sürekli işletim sistemi bulunamadı uyarısı veriyo...
anlatılanlardan faydalanarak usb yi de o şekilde hazırladım halbuki.

Gözden kaçan bir şeyler vardır hocam. Ben 1-2 gün önce kurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Rufus ile flash belleği hazırlarken fat32 yapmamış olabilir misiniz? Yukarıda paylaştığım linklerden yararlandınız mı?

porterta' Alıntı:
Gözden kaçan bir şeyler vardır hocam. Ben 1-2 gün önce kurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Rufus ile flash belleği hazırlarken fat32 yapmamış olabilir misiniz? Yukarıda paylaştığım linklerden yararlandınız mı?
evet hocam çok sağolasınız fat32 değil ntfs türünde hazırlamıştım ben...
teşekkürler...

joomlaci' Alıntı:
porterta' Alıntı:
evet hocam çok sağolasınız fat32 değil ntfs türünde hazırlamıştım ben...
teşekkürler...
ama yine olmadı...

Geri