Hocam 1 tane alacağım, okulumun işlerini gören yer biraz uzakta gidip gelmek kendi ücretinden çok fazla tutuyor.Bir tane ise matbaada 20-30 ₺ arası yapıyorlar. İnternette kargo vs ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Hatta okulunuz işlerini gören matbaa varsa arayıp fiyat alın. Sayı artınca 15 ₺ kadar düşüyorlar.
Eğer pano gibi bir yere yerleştirecekseniz a4 renkliyazıcı ile poster bastırma ayarı ile yazdırıp birleştirebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum. Pdf programlarındaki poster ayarını bile kullanabilirsiniz.
İnternette baktım, kargo dahil 26.5 ₺ yazıyor.. www.basiver.com vs
Teşekkür ederim hocam, sağolun.Yazın reklamcıdan 2 tane baskı aldım teknofest için. Kağıda bastılar. Boyutu unuttum. Büyüktü baya. İkisine 100 tl vermiştim. Baskıyı tabelacılardan alabilirsiniz.
Canva ile yapmıştık. 120x85 ölçüsü. Şimdi aklıma geldi bakayım dedim de.Teşekkür ederim hocam, sağolun.
Sizinki çok büyükmüş hocam ama fiyatı çok uygun yapmışlar, inşallah uygun fiyata yaparlar.Canva ile yapmıştık. 120x85 ölçüsü. Şimdi aklıma geldi bakayım dedim de.
Normal kağıt dediğim a4 kağıdı gibi ince kağıt değil. Fotoğraf kağıdı gibi kalında değildi. Muşambaya mı bassak diye düşündük ama nasılsa tekrar kullanmayacağız diye kağıda bastık. Parlak kağıttı ama. Baskı alınca net ve parlak durdu baskı.Sizinki çok büyükmüş hocam ama fiyatı çok uygun yapmışlar, inşallah uygun fiyata yaparlar.
Normal kağıt ve fotoğraf kağıdı çok fark eder mi hocam basarken?
Allah razı olsun hocam, çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak.Normal kağıt dediğim a4 kağıdı gibi ince kağıt değil. Fotoğraf kağıdı gibi kalında değildi. Muşambaya mı bassak diye düşündük ama nasılsa tekrar kullanmayacağız diye kağıda bastık. Parlak kağıttı ama. Baskı alınca net ve parlak durdu baskı.
Basmadan önce kağıda bakarsınız karar verirsiniz diye düşünüyorum.
Kolay gelsin. Birkaç reklamcıya sorun ve kağıda bakın. Fiyat farkına değer mi karar verin. Fiyat farkı çıkacaktır bence illaki. Çünkü bizim okul farklı işleri farklı yerlere yaptırıyor.Allah razı olsun hocam, çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler çok işime yarayacak.