bayan bilg. öğretmeni kocasını öldürdü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halk

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Adam karısının üniversiteden mezun olmak için kalan son bir kaç dersini verip üniversiteyi bitirmesini engellemiş.

Ekli dosyalar

• posta.jpg
    posta.jpg
    248.6 KB · Görüntüleme: 419
birisi evinde silah bulunduruyor, diğeri insan öldürüyor ve elini kolunu sallaya sallaya sokaklarda gezmeye devam ediyor, dışarıdakilerde hala suçlu hakları deyip duruyor, peki ya suçsuzların hakları, böyle bir düzen düzenmidir allah aşkına, bu tür şeyleri gördükçe duydukça yaşayasım gelmiyor.

Re: Ynt: bayan bilg. öğretmeni kocasını öldürdü

hastasıyız dede' Alıntı:
birisi evinde silah bulunduruyor, diğeri insan öldürüyor ve elini kolunu sallaya sallaya sokaklarda gezmeye devam ediyor, dışarıdakilerde hala suçlu hakları deyip duruyor, peki ya suçsuzların hakları, böyle bir düzen düzenmidir allah aşkına, bu tür şeyleri gördükçe duydukça yaşayasım gelmiyor.

Bu ülkede malesef kanunlar suçluyu korur hale geldi. Adalete güvenim sıfır desem yeridir.

Haberin ayrıntıları şöyle başlıyor : "Samsun'da ilk evliliğnden yetişkin 2 çocuğu olan ....". Ama haberin davamı ile bu verilen bilginin nasıl bir bağlantısı var anlamadım. Şunu düşünmemiz için yazıyorlar sanırım : "Aaaaa adama bak 2. evliliğiymiş, ilkinden de 2 tane yapmış, hem bununla da aralarında 15 yaş var, böylelerini asacaksın."

Bugün sabah 9'da üst kattakilerin gürültüsüyle uyandım, uykumu alamadım, sizce onları öldürmelimiyim? Uyandığımda sebepsiz bir şekilde acaip sinirli oluyorum, genel halim bu.

Bu arada kadın eğer öğretmen olsaydı ve ikinci üniversiteyi okuması için eşi izin vermediğinden öldürseydi, bu haber şu başlıklarla çıkardı : "Bir eğitimciye yakıştı mı?", "Olmadı Nehir Hoca", "Çocuklarımızı sana nasıl emanet edeceğiz?".

Geri