kıymetli öğretmen arkadaşlar bizim okulda 5 müdür yardımcısı normu var. bayan yönetici mevcutta hiç yok. bir kadro boş. karma eğitim olduğundan dolayı da o bir kadronun bayan olmasını mecbur tuttular. okulumuzdaki şartları tutan tüm bayan öğretmenlerden yönetici olmak istemiyoruz dilekçesi alınmasına rağmen bayan müdür yardımcısı bulamıyorsanız kadro boş kalsın dedi il milli eğitim.
sorum şu;
12 martta Milli eğitim bakanı sayın Nabi Avcı bir panelde istemeye istemeye bayan müdür yardımcısı zorunluluğunu kaldırdık dedi.
yalnız bununla ilgili ne bir resmi yazı ne genelge hiçbirşey bulamıyorum. eğer bununla ilgili kanun yönetmelik genelge resmi yazı olan varsa bana bir link atması çok makbule geçer. şimdiden herkese teşekkürler.
sorum şu;
12 martta Milli eğitim bakanı sayın Nabi Avcı bir panelde istemeye istemeye bayan müdür yardımcısı zorunluluğunu kaldırdık dedi.
yalnız bununla ilgili ne bir resmi yazı ne genelge hiçbirşey bulamıyorum. eğer bununla ilgili kanun yönetmelik genelge resmi yazı olan varsa bana bir link atması çok makbule geçer. şimdiden herkese teşekkürler.