Bayrak As...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan refleto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

refleto

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Biz,
sokağa çıkmayız.
Polise taş atmayız,
sinirlenince lastik yakmayız,
fakirlik ve ezilmişlik edebiyatı ile silah alıp dağa çıkmayız.

Öfkemizi içimizde biriktiririz.
bıcak kemiğe dayandığında neler yapabileceğimizin bir listesi tarih kitaplarında mevcut...

Eğer Vatan, Millet düşmanlarına ne kadar çok olduğunu göstermek istiyorsan Bir Türk Bayrağı bul ve 24 gün evinin önüne As...

Bugün aldığım bir mesajdan alıntı...

refleto' Alıntı:
Biz,
sokağa çıkmayız.
Polise taş atmayız,
sinirlenince lastik yakmayız,
fakirlik ve ezilmişlik edebiyatı ile silah alıp dağa çıkmayız.

Öfkemizi içimizde biriktiririz.
bıcak kemiğe dayandığında neler yapabileceğimizin bir listesi tarih kitaplarında mevcut...

Eğer Vatan, Millet düşmanlarına ne çok olduğunu göstermek istiyorsan Bir Türk Bayrağı bul 24 gün ve evinin önüne As...

Bugün aldığım bir mesajdan alıntı...

+1

asalım kardeşim bayrağımıza toprağımıza vatanımıza sahip çıkalım. hükümmettende adam gibi terör için yasalar çıkarsın . daha ciddi hiç bir adımı olmadı biz baskı yapalım. pkk ile masaya oturmak bu millete yakışmaz bizim pazarlık yapacak hiç bir milli değerimiz yok

ülkesini vatanını seven artık sesini çıkarsın.... TÜRKÜM diyebilenler artık titreyin ve kendinize gelin ... BEN TÜRKÜM TÜRKİYELİ DEĞİLİM...

Toprak suyla karışırsa balçık olur,
lakin toprak kan ile karışırsa VATAN olur.. Tüm vatansızlara inat: "NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"!..

EY MAVİ GÖKLERİN BEYAZ VE KIZIL SÜSÜ

Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü
Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü.
Işık lşık, dalga dalga bayrağım,
Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım.
Sana benim gözümle bakmayanın
Mezarını kazacağım.
Seni selamlamadan uçan kuşun
Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver!
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar!
Yurda, ay-yıldızının ışığı yeter.

savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün
Kızıllığında ısındık;
Dağlardan çöllere düşürdüğü gün
Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgarlarda dalgalı;
Barışın güvercini, savaşın kartalı...
Yüksek yerlerde açan çiçeğim;
Senin altında doğdum,
Senin dibinde öleceğim.

Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim;
Yer yüzünde yer beğen:
Nereye dikilmek istersen
Söyle seni oraya dikeyim...!

Arif Nihat Asya

http://youtu.be/0RylyI4Tc7U

Bugün şehitlerimize çok şey borçluyuz... Bayrağım ise 3 senedir sokağa bakan camımda durur, hiç inmez... Ben şehitlerimizi her hafta hatırlamaya çalışırım, dua etmeye çalışırım, çok şey borçluyuz... En berbat yerlerde askerlik yapan rütbeli yakınlarım var. Aklım her gün onlarda. Allah askerimize güç, inanç ve muvaffakiyet versin...

Gerekirse biz de gider, yardım ederiz, gerekiyorsa da şehit olmasını biliriz. :tr:

Şu an için bize düşen devletimiz, milletimiz için hakkıyla çalışmak... Her şeye rağmen :!:

BEN BUNU AYLAR ÖNCE YAPTIM... 13 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDUĞUNDAN BERİ O BAYRAK ASILI VE HİÇ İNMEDİ...

eya' Alıntı:
Bugün şehitlerimize çok şey borçluyuz... Bayrağım ise 3 senedir sokağa bakan camımda durur, hiç inmez... Ben şehitlerimizi her hafta hatırlamaya çalışırım, dua etmeye çalışırım, çok şey borçluyuz... En berbat yerlerde askerlik yapan rütbeli yakınlarım var. Aklım her gün onlarda. Allah askerimize güç, inanç ve muvaffakiyet versin...

Gerekirse biz de gider, yardım ederiz, gerekiyorsa da şehit olmasını biliriz. :tr:

Şu an için bize düşen devletimiz, milletimiz için hakkıyla çalışmak... Her şeye rağmen :!:
EyvAllah hocam.

" Vatan için ölmek de var, fakat borcun yaşamaktır."

Dün akşam astım ama gözüme küçük geldi, en az 10-15 metrelik bir tane lazım...

:tr: TÜRK Bayramızı astım.hain köpeklere inat 24 gün asılı kalacak.

Alayına inat... Bunu gidip eylem yaparlarken tam karşılarında açmak lazım Kudursun adiler....

Ekli dosyalar

• bayrak.jpg
    bayrak.jpg
    14.3 KB · Görüntüleme: 1,546
Geri