Çevreciler? Hala bunun ağaç meselesi olduğunu düşünüyorsunuz. Böyle düşünen bir siz kaldınız galiba.papakaa' Alıntı:siz çevrecilerin yaptığını ispatlayın hocam. trt kimin elinde
hocam tarihle oynama olabilir ama samimiyetimle söylüyorum o çevredeki dükkanların köprülerin genel olarak çevrenin sonradan ekleme olacağı çok çok çok zor.papakaa' Alıntı:bir bilgisayarcı da onun oraya eklenemeyeceğini düşünüyorsa vay bu toplumun haline uhaha: uhaha:
Hocam geçmişte olduğuna dair bir kaynağınız varsa söyleyin. Biz de tarihin/saatin sonradan eklendiğini biliyoruz. Ama dediğim gibi böyle bir haber bulamadım. Ben doğruyu arıyorum sadece.papakaa' Alıntı:bir bilgisayarcı da onun oraya eklenemeyeceğini düşünüyorsa vay bu toplumun haline uhaha: uhaha:
hocam size katılıyorum eylemde olan arkadaşlarım vardı bayrak yakmayı bırakın belki de benden daha çok sahip çıkarlar ona dediğim birşey yok ama mesele burda verilen bir yanlış haber. trt olayın ankara'da gerçekleştiği konusunda haklı kesinlikle.cekgul' Alıntı:PKK bayrağı yıllardır, defalarca yakıyor. Bayrağı yakan teröristlerle
görüşmeler yapılıyor.
Ses yok.
Şimdi bayrak kıymete bindi.
Kim olursa olsun, ne zaman olursa olsun
bayrağıma uzanan elleri kırarım.
ahmetfx' Alıntı:Çevreciler? Hala bunun ağaç meselesi olduğunu düşünüyorsunuz. Böyle düşünen bir siz kaldınız galiba.papakaa' Alıntı:siz çevrecilerin yaptığını ispatlayın hocam. trt kimin elinde
Ben kimin yaptığını yazmadım, ama dedim ki bunun geçmişte yapıldığına dair bir kanıt bir haber koyun. Ben bunu gerçekten istiyorum.
papakaa' Alıntı:ahmetfx' Alıntı:Çevreciler? Hala bunun ağaç meselesi olduğunu düşünüyorsunuz. Böyle düşünen bir siz kaldınız galiba.papakaa' Alıntı:siz çevrecilerin yaptığını ispatlayın hocam. trt kimin elinde
Ben kimin yaptığını yazmadım, ama dedim ki bunun geçmişte yapıldığına dair bir kanıt bir haber koyun. Ben bunu gerçekten istiyorum.
biri çıkar istesek bir milyonu sokağa dökeriz der
biri çıkar interneti keseriz der
biri çıkar istesek bi avuç suda boğarız der..
isteyen istediğini yapabileceğiniz sanıyor mesele elbette çevreciler değil. çok savunduğunuz demokrasi bu olsa gerek