bayrak yakma olayının gerçek yüzü

Kodla Büyü

papakaa

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
2010 yılında PKK'lıların İstanbul - Dolapdere'deki Türk bayrağını yakma eyleminin görüntülerini, Haziran 2013'de Ankara'da Gezi Parkı eylemcileri yapmış gibi gösteren Satılmış TRT

Ekli dosyalar

• 375611_545768155469077_1707693181_n.jpg
    375611_545768155469077_1707693181_n.jpg
    46.2 KB · Görüntüleme: 1,929
İspatla hocam! Aynı fotoğrafa bende bir etiket yapıştırayım istersen. Ben ne doğru ne de yalan diyorum ama bu videoya dair geçmişte bir haber, fotoğraf bulamadım. Siz bulduysanız lütfen paylaşın.
Biz Bilişim Tek. Öğretmeni olarak böyle paylaşıma inanıyorsak gerisini düşünemiyorum..

siz çevrecilerin yaptığını ispatlayın hocam. trt kimin elinde

papakaa' Alıntı:
Çevreciler? Hala bunun ağaç meselesi olduğunu düşünüyorsunuz. Böyle düşünen bir siz kaldınız galiba.
Ben kimin yaptığını yazmadım, ama dedim ki bunun geçmişte yapıldığına dair bir kanıt bir haber koyun. Ben bunu gerçekten istiyorum.

yani olay kesinlikle ankara'da olmuş ama tarihi doğru mudur yanlış mıdır bilemem isteyen istediğine inansın.

bir bilgisayarcı da onun oraya eklenemeyeceğini düşünüyorsa vay bu toplumun haline :puhaha: :puhaha:

papakaa' Alıntı:
bir bilgisayarcı da onun oraya eklenemeyeceğini düşünüyorsa vay bu toplumun haline :puhaha: :puhaha:
hocam tarihle oynama olabilir ama samimiyetimle söylüyorum o çevredeki dükkanların köprülerin genel olarak çevrenin sonradan ekleme olacağı çok çok çok zor.

PKK bayrağı yıllardır, defalarca yakıyor. Bayrağı yakan teröristlerle
görüşmeler yapılıyor.
Ses yok.
Şimdi bayrak kıymete bindi.
Kim olursa olsun, ne zaman olursa olsun
bayrağıma uzanan elleri kırarım.

papakaa' Alıntı:
Hocam geçmişte olduğuna dair bir kaynağınız varsa söyleyin. Biz de tarihin/saatin sonradan eklendiğini biliyoruz. Ama dediğim gibi böyle bir haber bulamadım. Ben doğruyu arıyorum sadece.

Bu arada orada bayrağın yakılmasını sokaktaki herkesi üzerine atamayız. İlla ki ortalığı karıştırmak isteyen bir kesim olacak, bu kaçınılmaz. Ama şu an bence bu kesim, samimi kesimden daha fazla dışarda geziyor.

cekgul' Alıntı:
PKK bayrağı yıllardır, defalarca yakıyor. Bayrağı yakan teröristlerle
görüşmeler yapılıyor.
Ses yok.
Şimdi bayrak kıymete bindi.
Kim olursa olsun, ne zaman olursa olsun
bayrağıma uzanan elleri kırarım.
hocam size katılıyorum eylemde olan arkadaşlarım vardı bayrak yakmayı bırakın belki de benden daha çok sahip çıkarlar ona dediğim birşey yok ama mesele burda verilen bir yanlış haber. trt olayın ankara'da gerçekleştiği konusunda haklı kesinlikle.

ahmetfx' Alıntı:
papakaa' Alıntı:
Çevreciler? Hala bunun ağaç meselesi olduğunu düşünüyorsunuz. Böyle düşünen bir siz kaldınız galiba.
Ben kimin yaptığını yazmadım, ama dedim ki bunun geçmişte yapıldığına dair bir kanıt bir haber koyun. Ben bunu gerçekten istiyorum.

biri çıkar istesek bir milyonu sokağa dökeriz der
biri çıkar interneti keseriz der
biri çıkar istesek bi avuç suda boğarız der..

isteyen istediğini yapabileceğiniz sanıyor mesele elbette çevreciler değil. çok savunduğunuz demokrasi bu olsa gerek

o yalan bu yalan, yaw hangisi doğru. Konuyu açan arkadaş mı yoksa videolardaki görüntüler(zamanı,yeri vs) mi doğru? biz hangisine inanacağız. bence en iyiyisi birlik olmalıyız.

papakaa' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:
papakaa' Alıntı:

biri çıkar istesek bir milyonu sokağa dökeriz der
biri çıkar interneti keseriz der
biri çıkar istesek bi avuç suda boğarız der..

isteyen istediğini yapabileceğiniz sanıyor mesele elbette çevreciler değil. çok savunduğunuz demokrasi bu olsa gerek

Sokaktakiler demokrasi diyor, arkasına da referandum istemeyiz diyorlar. Bu nasıl bir çelişki anlamadım.

Geri