Bazı Eğitimcilerin Mesaisi Değişecek

Kodla Büyü
hayirli olsun norm fazlasi bizlere
ama bu isi yapan umarim cikmaz
görevlendirilsem dahi yapmam bu isi

Bizi bu durumlara sokanların Allah belalarını versin. Bugünün yarını, bu dünyanın ahireti de var....

Aramızda bu bakandan umutlu arkadaşlar vardı, beklentilerinin karşılığını fazlasıyla alıyorlar herhalde.Hani bi de Fatih'i biz olmadan yapamazlar diyenler, biz bu gibi korkunç olaylarla karşılaşabileceğimizi söylerken felaket tellallığı yapmayın diyen arkadaşlar, sataşma olsun diye yazmıyorum. Hakikaten şimdiki yorumlarınızı çok merak ediyorum. Yok yok vazgeçtim merak etmekten. Siz ne yapar ne eder yüzeltirsiniz yine sevgili bakanınız ve icraatlarını. Zaten ben artık Ömer Dinçer'e kızmıyorum. Onu başımıza musallat edenlere sonsuz şükranlarımı!!! iletiyorum.(Ah bi de dile getiremediğim temennilerim de var tabi...)

aslında madem açık kalacak bizlerde başrol oynayacaksak
versinler tansiyon aleti şeker ölçüm aleti bide öğretsinler iğne yapmayı mahalleliye
sağlık hizmetide sunalım :) nasılsa masanın öbür tarafından potansiyel kıvamındayız

genelgeye göre norm fazlasi ögretmenler bu isi yapacak ya da ders saatini dolduramayanlar

ancak ben hangi durumda olursam olayim bu isi yapmayacagim

hakkimi arayacagim

toplu halde ya da tek basima farketmez

Yahu ben anlamıyorum, tamam bişeyler yapılsın, çok güzel projeler var yapılması gereken ama.
Daha okulun temizliğini yaptıramayan bakanlık, öğretmenlerine bu kadar az değer veren bakanlık neler istiyor bizden.

Yandık ki ne yandık :(

bi haber sitesinde gördüm. öğretmenlerden birisi yorum yapmış "ramazanda sahura kadar açığız." diye :puhaha: :puhaha:

gülüyoruz ama cok ciddi bir sey bu.
Yumurta kapiya gelince bakalim gülebilecekmiyiz?
Uygulanir mi ya da uygulamayi icine sindirip yapan cikar mi bilmiyorum

Geri