Bazen düşünüyorum da...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Herkes kendine göre birşey yazabilir.
Mesela ben bazen düşünüyorum da mesela biri bana ne iş yapıyorsun diye sorduğunda ve cevaben öğretmenim dediğimde
akıbetinde gelen "ne öğretmenisin hocam?" sorusu karşılığında," bilgisayar öğretmeniyim" dediğimde, sanki adamın, içinden "ulan öyle branş mı olur" dediğini düşünüyorum. :? 8)
normal değilmiş gibi geliyor.siz ne düşünüyorsunuz? bunu kalben söylüyorum o tür durumlarda kendimi uzaylı gibi hissediyorum...
oysa cevaben matematik,fen ya da sınıf öğretmeniyim desem ne muhabbetler açılacak ama bilgisayar deyince kimsenin ilgi alakasına girmiyoruz gibi hissediyorum.

Benzer duyguları bir çoğumuz yaşıyoruz hocam.Akrabalarım ve arkadaşlarım kaç saat dersin var diye sorduklarında 7 saat dersim var demek istemiyorum,diyemiyorum.Sadece orta kısma giriyorum deyip geçiştiriyorum çoğu kez.Formatörlük kavramına zaten hiç girmiyorum .Anlatmam bir kaç haftamı alabilir :)

en zor tarafı da formatörlüğü anlatmak :) muhabbet şöyle :
haftada kaç saatin var ?
4
ee ne yapıyon okulda?
formatörüm
o ne ki?
sabah 8 akşam 5 çalışıyorum,
niye ki?
işte bilgisayar işlerine bakıyorum bi nevi.....bla bla bla..

Üniversitede okurken çok oluyordu bu durum... BÖTE dediğimde 2 yıllık mı diye soruyorlardı.

Bir keresinde oğlu mühendisliklerin(tam hatırlamıyorum ne mühendisiydi 280 li puanla yerleşmişti) birini okuyan bir amca olsun üzülme inşallah sana da iş çıkar. Bundan sonra KPSS'ye çalış demişti :)

Şuan bir sıkıntım pek olmuyor :)

Bir çok öğretmen bile formatörlük kavramına uzak ve görev tanımlarını tam bilmiyorken yakın çevremizdeki insanlara bu durumu anlatabilmemiz çok zor.O yüzden bu konulara hiç girmiyorum :)
Bazen şunu da yaşıyorum: Orta yaş kesiminden ne öğretmenisin diye soranlara bilgisayar cevabını verdiğimde çok iyi diyenler de olmuyor değil.Ama samimi olup olmadıkları konusunda ciddi şüphelerim var :)

Banada formatörlük zamanlarımda sorarlardı, "müdür yardımcıları gibi"diye açıklardım. Afilli olsun diye :)
Ama öyle onların yaptığı çoğu şeyi yapıyorduk o zamanlar. Ama artık değil. Ben antiformatörüm arkadaş.

Geri