serzenis_34
Aktif Üye
Can sıkıntısından giriyorum, canım daha da sıkılıyo ve çıkıyorum... Ama girmemekten de kendimi alamıyorum, müptelası mı oldum ne...
... ama her seferinde çalışmalar devam ediyormuş haberiyle kafayı iyice bozuyoruz...msconfig' Alıntı:ben de sitenin müptelası olmuş durumdayım her fırsatta girip bakıyorum yeni bir gelişme var mı? haber var mı?
:++:herohamster' Alıntı:bügün başımıza ne geldi diye merak ediyorum benim ile aynı sıkıntıları çeken arkadaşlarım olduğunu bilmem iii geliyor uhaha:
Hocam bu kısım çok hoşuma gitti...yaka' Alıntı:gündemi takip etmek ve yeni problemleri öğrenmek için giriyorum çünkü formatörüm
:+1:mutluaya' Alıntı:Bu bir aşk, bu bir tutku, bu bir bağımlılık. Burdaki "herkes", seviyeli ve bilinçli ve paylaşımcı ve dost ve yardımsever ve iyi birer dinleyici ve yorumcu ve gelişmeleri iyi takip eden insanlar ve formatör :cry: ve ülkenin kaderi bize bağlı(üniversitede gaz vermek için söylerlerdi) ve kader birliği yapmış insanlar ve ve ve..... işte biz ve bbnet ailesi. evet evet. biz bir aileyiz.