BB.NET'e EN çok niçin giriyorsunuz...?

Kodla Büyü

serzenis_34

Aktif Üye
Can sıkıntısından giriyorum, canım daha da sıkılıyo ve çıkıyorum... Ama girmemekten de kendimi alamıyorum, müptelası mı oldum ne...:)

:+1: aynen katılıyorum formatör olmak zorunda kalmasak bu kadar girmezdim bence de..ne zaman dersimizi geri verirler diye yeni çıkan haberlere bakmak için giriyorum daha çok:(

mesleğin ilk yılında fazla kullanmıyordum formu, sonrasında paylaşımın çok olduğunu fark etim, hergün gün içinde fırsat buldukça giriyorum artık.

ben de sitenin müptelası olmuş durumdayım her fırsatta girip bakıyorum yeni bir gelişme var mı? haber var mı?

Bu bir aşk, bu bir tutku, bu bir bağımlılık. Burdaki "herkes", seviyeli ve bilinçli ve paylaşımcı ve dost ve yardımsever ve iyi birer dinleyici ve yorumcu ve gelişmeleri iyi takip eden insanlar ve formatör :cry: ve ülkenin kaderi bize bağlı(üniversitede gaz vermek için söylerlerdi) ve kader birliği yapmış insanlar ve ve ve..... işte biz ve bbnet ailesi. evet evet. biz bir aileyiz.

Dersimizle alakalı tüm haberleri ilk burdan öğreniyorum gerçekten de her gün ziyaret ettiğim bir site.İyi ki bilgisayarbilişim var :+1:

1-bir gün formatör arkadaşlarımızdan hangisinin ilk önce "evet artık biz de 'öğretmeniz', tornavida ile dolaşmak zorunda değilim" diyeceğini görmek için.
2-yeni bir şey (herhangi bir şey) varmı diye.
3-paylaşımcılık ruhu çok gelişmiş diye.
4-daha önce çıkmış ama haberimizin olmadığı şeyleri öğrenmek için
giriyorum.

bilişim teknolojileri alanında ve biz bilişim teknolojileri öğretmenleri hakkında meydana gelen gelişmeleri takip etmek...

Kaderdaşlarımla birliklte olmak teselli oluyor. Bİr gün siteye bakmazsam eksiklik hissediyorum.

Başına gelmeyen bilmez diye bir laf vardır.Sanırım sizlerle aynı kaderi paylaştığım için beni en iyi anlayacak olanların sizler olduğunu düşündüğümden BBNET teyim.

bügün başımıza ne geldi diye merak ediyorum benim ile aynı sıkıntıları çeken arkadaşlarım olduğunu bilmem iii geliyor :puhaha:

yalnız olmadığımı bilmek ne var ne yok bakmak için bide takıldığım sorulara cevap bulmak için herşey için :D bbnet seni seviyorum. İyiki varmışsın :)

gündemi takip etmek ve yeni problemleri öğrenmek için giriyorum :D çünkü formatörüm :(

malum bilgisayar öğretmenleri olarak işimiz zor. Başdöndürücü bir hızla gelişen teknolojinin uzmanları olarak bu gelişmenin dışında kalmamak adına siteyi her gün ziyaret ediyorum efendim. Herkese paylaşımları ve yardımları için teşekkür ederim... :oops:

1 facebook 2 bbnet bi aralar da 3 twitterdı şimdilik twitlemeye ara verdim :D :mrgreen:

mutluaya' Alıntı:
Bu bir aşk, bu bir tutku, bu bir bağımlılık. Burdaki "herkes", seviyeli ve bilinçli ve paylaşımcı ve dost ve yardımsever ve iyi birer dinleyici ve yorumcu ve gelişmeleri iyi takip eden insanlar ve formatör :cry: ve ülkenin kaderi bize bağlı(üniversitede gaz vermek için söylerlerdi) ve kader birliği yapmış insanlar ve ve ve..... işte biz ve bbnet ailesi. evet evet. biz bir aileyiz.
:+1:

herkesin neden girdiği aşağı yukarı aynıdır da, girdiğimde olmamasını istediğim 2 konu var, bu iki konu konuşulurken insanlar kırılıyor, duygular önemsenmiyor,ve sonucun değişmeyeceği gözardı ediliyor, boş yere insan üzülüyor, keşke bu iki konu hakkında hiç başlık açılmasa hiç konu konuşulmasa.. eleştiriler elbet yapılsın ama dozu tutturmak çok zor, sınırı aşmamak...bu iki konu insanın içindedir ,kendi düşüncesinin değişmesi çok zordur hele ki buradaki ayaküstü konuşmalarda neredeyse imkansızdır , sadece bişeyleri yarıştırma oluyor her defasında, merak bile etmiyorum binlerce üyeden bir kişisi varmı ki buradaki tartışmalarda kendi fikri değişsinde karşı fikri kabul edip o yolda ilerlesin...malumunuz bu iki konu; Siyaset & Din...

Geri