tdemirparmak' Alıntı:Açılmasa daha iyi olurdu bence. Zaten dosya paylaşımları açık.
maviboncuk' Alıntı:tşk ediyoruz o üyelerden biri de bendim
kadir2301' Alıntı:tdemirparmak' Alıntı:Açılmasa daha iyi olurdu bence. Zaten dosya paylaşımları açık.
herşey dosya paylaşımımı hocam
belki yaşadıklarını deneyimlerini paylaşacak yeni arkadaşlarımız katılacak.
:++:parssan' Alıntı:yeni arkadaşlar yeni deneyimler :++: :++:
s_kajmeran' Alıntı:Tahribat tarzı kefillik çok daha yararlı olacak kanısındayım... Hatta gerekirse üye olmak isteyen cw doldursun ordan onaylayalım 1 ay kadarda acemi kategorisinde puanlansın ve öyle kabul edelim... bu şekilde daha donanımlı insanların katılacağı kanısındayım...
Neyse uzattım; hayırlı olsun
kadir2301' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:Tahribat tarzı kefillik çok daha yararlı olacak kanısındayım... Hatta gerekirse üye olmak isteyen cw doldursun ordan onaylayalım 1 ay kadarda acemi kategorisinde puanlansın ve öyle kabul edelim... bu şekilde daha donanımlı insanların katılacağı kanısındayım...
Neyse uzattım; hayırlı olsun
belki haklısın hocam ama zaten donanımsız insan 1 2 kere siteyi ziyaret eder sonra kendi kendini eler.
ben şahsen doktorların bir arada olduğu bir sitede dolaşmak istemem
ayda senede bir uğrar bakarım.
Evet değiştirebilirsiniz. Ama geçerli bir sebep olmalı adminlere PM (ÖM) atınız.wire' Alıntı:kullanıcı adımı değiştiremezmiyim?
cesur_yürek' Alıntı:ben açılmasından çok keyfi olarak kişilerin bu formdan uzaklatırılmasına karşıyım. 1 yıl önce beni keyfi olarak çok basit nedenlerle attılar ve benimle birlikte atılan arkadaşlarımız oldu bu konud abiraz daha dikkatli olunması taraftarıyım.
...Cemal TANER' Alıntı:Evet değiştirebilirsiniz. Ama geçerli bir sebep olmalı adminlere PM (ÖM) atınız.wire' Alıntı:kullanıcı adımı değiştiremezmiyim?
BaRBaRYaN' Alıntı:...Cemal TANER' Alıntı:Evet değiştirebilirsiniz. Ama geçerli bir sebep olmalı adminlere PM (ÖM) atınız.wire' Alıntı:kullanıcı adımı değiştiremezmiyim?
beğenmedim geçerli bir sebepmi mesela ?
.....
ilahi hocam.Buzkırıcı' Alıntı:yaw bugün varız yarın yokuz nolcak yani üyelik dediğin nedir ki.Yarın hadi cennete gittik biz bir bilgisayar forumu istiyoruz desek verirler mi yook
...Buzkırıcı' Alıntı:yaw bugün varız yarın yokuz nolcak yani üyelik dediğin nedir ki.Yarın hadi cennete gittik biz bir bilgisayar forumu istiyoruz desek verirler mi
yook