legendary' Alıntı:geçen sene beni en cadı seçmiştiler,şimdiden soylüyorum listede boyle bir kategori yok,sonradan ekleyip cadı madı ilan edemezsiniz beniDaMieN' Alıntı:Vay Hasari hocamın gözüne girmişim
En Antipatik üye : runalone, tcoalngsau
En merak edilen üye : legendary
Porklu için bir kategori belirledim ben zaten...
legendary' Alıntı:hatta şunu soyleyim,en candan @Damien diyorum ben de bu kategoriyi de bn ekledim :idea:
hatırlıyorum da 1-2 sene önce enleri seçerken hasari, akcakaza (rtyucel de olabilir tam hatırlamıyorum) 'ya laf atıyordu laytsınız bb.neti bıraktınız diyehasari' Alıntı:Selim kardeş yapma bak karizma gidiyor. Alacağın olsun seninle görüşeceğuz. :wink:
tcoalngsau' Alıntı:en üretken üyemi kaldı yahu..son 1 yıldır tüm üretkenler kaçtı gitti forumdan..hadi onları geçtik Niyazi Bey bile kaçtı.. :-1:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hatırlıyorum da 1-2 sene önce enleri seçerken hasari, akcakaza (rtyucel de olabilir tam hatırlamıyorum) 'ya laf atıyordu laytsınız bb.neti bıraktınız diyehasari' Alıntı:Selim kardeş yapma bak karizma gidiyor. Alacağın olsun seninle görüşeceğuz. :wink:
bence de :++:aakcakaza' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hatırlıyorum da 1-2 sene önce enleri seçerken hasari, akcakaza (rtyucel de olabilir tam hatırlamıyorum) 'ya laf atıyordu laytsınız bb.neti bıraktınız diyehasari' Alıntı:Selim kardeş yapma bak karizma gidiyor. Alacağın olsun seninle görüşeceğuz. :wink:
evet hocam haklısın ben demistim gün olur devran doner diye hasariye
en layt hasari bence
Dostum biz eline su bile dökemeyiz.aakcakaza' Alıntı:evet hocam haklısın ben demistim gün olur devran doner diye hasariye
en layt hasari bence
burhansenyuva' Alıntı:tcoalngsau' Alıntı:en üretken üyemi kaldı yahu..son 1 yıldır tüm üretkenler kaçtı gitti forumdan..hadi onları geçtik Niyazi Bey bile kaçtı.. :-1:
Buralarda buralarda gördüm ben
karinca_52' Alıntı:en aşık :aakcakaza
en layt :hasari
en sanatsal :başbağ
en masum : Gandalf
en istikrarlı :the korsan
en duygusal :rtyucel
en dost canlısı : faolin
donmezz87' Alıntı:bir zamanların en konuşkan üyesi, şimdinin en suskun üyesi oldu..
en suskun üyeye talibim
saygılar :sleep:
Bence antipatik değilde bilmiş olsa daha uygun olur :-1:tcoalngsau' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Vay Hasari hocamın gözüne girmişim
içinde kalan nedir hoca.. senin derdini ben biliyomda açıklada forum ahaliside bilsin. dikkat et içinde kalan patlamasın..sana son uyarım
ozlemsu' Alıntı:sonuçlar ne zaman belli olacak?
ibrahimxl' Alıntı:Bence antipatik değilde bilmiş olsa daha uygun olur :-1:tcoalngsau' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Vay Hasari hocamın gözüne girmişim
içinde kalan nedir hoca.. senin derdini ben biliyomda açıklada forum ahaliside bilsin. dikkat et içinde kalan patlamasın..sana son uyarım
Nerdeeeeeee :lol: çakıldık kaldık buralara. Boş yere okulları inceleyip de tercih bile yapmadım.karinca_52' Alıntı:en tayinci amisos