Arkadaşlar hatırlarsınız bu forumun ilk zamanlarını ...Cıvıl cıvıl bir ortam vardı siz mesaj yazdıktan sadece 15 dakika içinde 5 kişi cevap yazar tabir caizse nabız yükseksen atardı.Şimdi yazıyorsunuz ertesi gün bakıyorsunz sizin mesajınız yine en üstte ve kimsecikler yok.. bizim branşımız adına çok güzel paylaşımlarımız yardımlaşmalarımız oluyordu. Orhan ın namı diğer ghost ve de hacker tırnaklarıyla bi başarısı hikayesi yarattılar. Ne olduysa sitenin büyümesiyle beraber bunun getirdiği maliyetleri kaldıramamasıyla başladı.Kırılma noktası işte bu noktadan sonra başladı o güzelim site gitti demokrat havasından çıktı yardımlaşma ve paylaşımlar durdu terkedilmiş bir şehri andıran hüzün hikayesinin doğmasına sebep oldu. Çünkü bazı tiplerin buraya yaptığı para yardımı aklınca komlekslerinin aşağılanmışlığının bedeliydi ve bu para ile burada istediği gibi asabilir kesebilir terör estirebilirdi.Pırlanta gibi insanların buradan soğuduklarına şahidim ben...En nihayetinde tıka basa önündeki orman kebabını yiyen bir moderatör elindeki kürdanla dişlerinin arasındaki et parçalarını temizlerken beni forumdan attı.Bir elinde kürdan vardı diğer elinde mousenin sol tuşu hiç bir şey anlamadan o tuşa tıkladı ve uçurdu.Amacı forumda sadece okuma yazma bilmeyen kıt kanaat ifade gücü olan yarım yarım yamalak biraz da kendi asalak ekürileriyle başbaşa kalmak.iyi kalın bakalım.