BBNet Posterine katkıda bulunur musunuz?

Kodla Büyü

Niyazi SARAL

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar,

Aşağıda gördüğünüz BBNet Donanım Posteri bir süredir bizim yenilediğimiz ve yüksek çözünürlük dosyasını birçok kişi ile paylaştığımız bir posterdir. Okullarda, laboratuvarlarda, kurslarda ve teknik servis ortamlarında görsel amaçlı kullanılmaktadır. Sizden ricam bugünkü teknolojiye göre eklememiz gerek herhangi bir bileşen daha var mı? Atladığımız veya hatalı tuttuğumuz. doğrudan bana yazarsanız sevinirim.

Not: İlgi gösteren, yardımcı olan kişiler ile yüksek çözünürlükteki dosyayı paylaşacağız. Sizler de kullanın.

USB B- USB A MİNİ - USB B MİNİ çeşitleri de olabilir.
BNC konnektör de olabilir ama nereye eklenecek, biraz muamma.

Dizüstü ekran kartı yapısı, mSSD gibi eklemeler yapılabilir...

niyazi bey ssd diskler eklenebilir, birde aynı posterin bağlantı noktaları değilde bilgisayar parçaları varsa yüksek çözünürlükl ü paylaşabilir misiniz? konnektörler ve ağ kabloları içinde ayrı bir poster düşünülebilir bence

şu an derslerin 5-6 larda yoğun olarak işlendiğinide düşünürsek o sınıfların seviyelerine uygun olarak temel birimlerle yeni bir poster oluşturabiliriz. ben yardımcı olmak isterim fakat bilgisayarım yok, o yüzden birşey diyemiyorum. bilgisayar edindiğimde bu bölümden yararlanarak posteri indirip düzenleyebilirim. ama süre veremiyorum.

afiş hazırlanmış sanırım ama benimde aklıma gelen ssd diskler oldu ama panoda uygun nereye olur bilemedim. çok dikkatli inceleyemiyorum dosya boyutu çok büyük pc de çok ağır ama tv kartlarının çıkışlarını kullanmak istersiniz belki. Pcmcia gibi bir arabirim de gözüme çarpmadı.
bir de hocam alt sınıflara uygun küçüklerin dikkatini çekecek bir donanım çalışması da süper olur. böyle bir çalışma olursa elimizden geleni yaparız.

Geri