Ana sayfada Konu başlıkları çok soluk gözüküyor bence biraz daha koyu olsa daha güzel olabilir
Ana sayfadaki konu başlıkları puntosu çok büyük . Dikkat dağıtıyor. Önceden tek sayfada o günkü tüm konular gözükürken şimdi sayfayı aşağı indirmek gerekiyor. Duzelirse daha hoş olur bence ...
Elinize sağlık, sol üstteki, bilgisayarbilisim.net, türkiyenin bilişim platformu yazısı pek hoş durmuyor sanki, alttaki açık mavi çeeirçevesi yerine genel koyu mavi renge yedirilse ve biraz büyük olsa daha güzel olacak gibi, umarım anlatabilmişimdir.
Mesajların solundaki gönderen üye bilgilerinde üyelik tarihi olması iyi oluyordu.
Var mı bilmiyorum ama, Karanlık mod özelliği de eklenirse 10 numara.
Hocam karanlık mod için çalışmaya başladık.Var mı bilmiyorum ama, Karanlık mod özelliği de eklenirse 10 numara.
Native mobil uygulama olmasa da, şimdilik android cihazlarda chrome üzerinden kurabileceğiniz bbnet uygulama yayına girdi hocam.Bir mobil uygulamamız olsa tadından yenmez.
Düzenliyoruz hocamİngilizce olmuş her yer.
2-3 ay kadar geriye gidildi. Şu şartlarda imkansız gibi bir şey.eski veriler ne zaman geri gelecek önceki mesajlarıma ulaşamıyorum çoğuna
eski veriler ne zaman geri gelecek önceki mesajlarıma ulaşamıyorum çoğuna