BBNET'E ÖZEL MÜTHİŞ KAMPANYA..!

Kodla Büyü

enesaskar

Aktif Üye
Değerli bilgisayar öğretmeni ve formatör arkadaşlarım.
Forumda beni az çok tanıyan arkadaşlarım başta olmak üzere hepinize sonsuz selamlar.
Yıllardır bir grup İngilizce ve bilgisayar öğretmeni olarak üzerinde çalıştığımız harika bir sistemi sizlere tanıtmak istiyorum.
Ben ve arkadaşlarım bbnet'ten çok şey öğrendik ve sizlere gerçekten borçlu olduğumu belirtmek isterim.
Bu borcu bir şekilde telafi etmek adına kurduğumuz sistemin bbnet üyelerine özel kampanyasını duyurmaktan çok mutluyum.
Sistemimiz http://www.interaktifkelime.com İlkokul öğrencilerine 1 yılda 1080 İngilizce kelime öğreten garantili ve profesyonel bir web sitesi.
Çocuklar oyunlarla İngilizce öğreniyorlar. Hem de kelimeleri gerçek İngiliz telaffuzlu sesli ve görsel olarak. Eğlenerek, oynayarak öğreniyorlar.
Detaylar için interaktifkelime.com web sitemizde tanıtım sunumu mevcuttur.
Gelelim BBnet üyelerinin ayrıcalığına..
19,90 tl üzerinden satışa sunduğumuz ve satışlarımızın gerçekten iyi gittiği sistemimizin üyelik ücreti BBnet üzerinden ulaşan öğretmenlere ve okullara %75 indirimle Sadece 5 tl. Sizden ricam çevrenizdeki İngilizce öğretmenlerine bu sitemizin üyeliğini resmi sitesinden 19,90 tl'ye almak yerine sizin aracılığınız olmak şartıyla sadece 5 tl'ye alabileceklerini anlatmanız.. Böylece hem onlar memnun olurken hem de sizlere karşı vefa borcumu ödeme niyetindeyim.
Web sitemizi inceleyip konu ile ilgilenmeniz beni çok mutlu edecektir. saygılar sunarım. Enes ASKAR / İngilizce Öğretmeni / Balıkesir

""GÜNCELLEME""

İşte ikinci bomba!
Ortaokul öğrencilerinin İngilizce derslerinde kullanabileceği 1000 soruluk interaktif soru bankamız interaktifsinav.com BBNet üyelerine özel %75 indirimle 19,90 tl yerine sadece 4,90 tl'ye sizlerin hizmetinde.

Yukarıda İnteraktif Kelime sistemi için anlattığım tüm indirim şartları İnteraktif Sınav sitemiz için de BBnet indirim kampanyası adında bizlere telefon veya mail ile ulaşan İngilizce öğretmenleri için başlamıştır..
Ayrıntılar için ekteki tanıtım afişlerimizi inceleyebilirsiniz.. (İsterseniz çıktı alıp okulunuzdaki İngilizce Öğretmenlerine verebilirsiniz) Teşekkürler, Saygılar..

Ekli dosyalar

• intsnvbbnet.png
    intsnvbbnet.png
    227.5 KB · Görüntüleme: 1,904
  • Slayt1.PNG
    Slayt1.PNG
    79.5 KB · Görüntüleme: 1,904
  • Slayt2.PNG
    Slayt2.PNG
    52.5 KB · Görüntüleme: 1,903
  • bbnetkampanya.png
    bbnetkampanya.png
    170.8 KB · Görüntüleme: 1,577
  • Slayt1.PNG
    Slayt1.PNG
    72.5 KB · Görüntüleme: 1,577
  • Slayt2.PNG
    Slayt2.PNG
    98 KB · Görüntüleme: 1,575
hocam tebrikler, inşallah amacına ulaşır çalışmanız ama bi eleştirim olacak, kullanılan sesler özellikle oyunlarda çok kulak tırmalayıcı.. daha seçici olunabilirdi.. başarılar..

Desteğinizle geçen hafta verilen tüm indirimli siparişlerimiz kısa sürede adreslerine ulaştırılmıştır. Desteğiniz için teşekkürler.
Vee ikinci Bomba..!
Diğer sistem olan İnteraktif Sınav için de aynı kampanyayı düzenliyorum BBNet'e özel.. Detaylı bilgiyi üstteki ilk mesajımı güncelleyerek birazdan verecem..

61>34' Alıntı:
hocam tebrikler, inşallah amacına ulaşır çalışmanız ama bi eleştirim olacak, kullanılan sesler özellikle oyunlarda çok kulak tırmalayıcı.. daha seçici olunabilirdi.. başarılar..

Eleştiriniz için teşekkür ederim hocam. Aslında sesler özellikle seçildi. Çocukların sevdiği sesler. Bizlere kulak tırmalayıcı geldiği doğru :)
Ama çocuklar farklı. Çocuk oyunlarında veya animasyonlarda, hatta çizgi filmlerde kullanılan çoğu seslere dikkat ederseniz hep bu tarz sesler olduğunu görebilirsiniz.
Bazen BT sınıfında çocukların kulaklık sesi çok açık olduğunda siz bile rahatsız olurken, onlar ise keyifle oyunu oynamaya devam ederler bu tarz sesler barındıran oyunlarda.. Üstelik sesini de kısmazlar. Biz de konunun uzmanlarına danışarak özel olarak bu tarz sesler seçtik. Eleştiriniz için tekrar teşekkürler.

lisede çalıştığım için ilgilenmesem de size başarılar hocam, inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız..

Havale/EFT, PayPal, Kredi Kartı, Kapıda nakit ödeme seçeneklerimiz mevcuttur hocam.. Başka alternatifleri de (PTT vb.) istek üzerine değerlendirebiliriz.

bugünküler de tamam. kargo ücreti yok bu arada. tekrar sormanıza gerek yok. :) ilgilenen herkese teşekkürler :+1:

sitedeki tüm seslendirmeler animasyonlar size mi ait sayın hocam?

Geri