Beşiktaş 2014 Forma Tasarımları

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Resmi formalar böyle mi olacak bilmiyorum ama tasarımları çok hoş.

Ekli dosyalar

• besiktas_jk_2013_2014_kit_jersey_by_eaglelegend-d5u7o8m (1).jpg
    besiktas_jk_2013_2014_kit_jersey_by_eaglelegend-d5u7o8m (1).jpg
    127.5 KB · Görüntüleme: 1,889
bence de 1 ve 3 numaralı formalar... Ortadaki formaya oldum olası ısınamadım(önceki sezonlardaki "kartal pençesi" modelini hatırlatıyor.)

Galatasaray'lıyım.. ama formaların tasarımlarını gayet beğendim ve imrenerek baktım.. umarım bizim yeni sezon formalarımızda heyecanlandıracak seviyede olur..

bence hepsi de şık olmuş hatta bir tanesi kırmızı olsaydı daha iyi olurdu. Malum kırmızı bize uğur getirdi bu sene :)

Forzadan Gürkan Özbalkanlı diye bi arkadaş var onun tasarımlarını takip ediyordum ama tasarımları bıraktı nedenini sorduğumda tasarımları paylaştığında adidas onları yapmaktan vazgeçiyormuş.. yani tasarımlarını sadece adidas yetkilileriyle paylaşıyormuş.. zaten nette gürkan özbalkanlı diye arattığınızda yaptığı tasarımlarıda görebilirsiniz.. Bence en güzel tasarımı ve ne yazıkki sadece tasarım olarak kalan şu formayı gerçekte Beşiktaşımda görmek isterim..

Ekli dosyalar

• 29cp2k7.png
    29cp2k7.png
    309.4 KB · Görüntüleme: 600
bas_kan' Alıntı:
Forzadan Gürkan Özbalkanlı diye bi arkadaş var onun tasarımlarını takip ediyordum ama tasarımları bıraktı nedenini sorduğumda tasarımları paylaştığında adidas onları yapmaktan vazgeçiyormuş.. yani tasarımlarını sadece adidas yetkilileriyle paylaşıyormuş.. zaten nette gürkan özbalkanlı diye arattığınızda yaptığı tasarımlarıda görebilirsiniz.. Bence en güzel tasarımı ve ne yazıkki sadece tasarım olarak kalan şu formayı gerçekte Beşiktaşımda görmek isterim..
Gerçekten de çok kaliteli tasarımları varmış. Keşke şunu da yapsalarış bu sene.

Ekli dosyalar

• 8yx0152.jpg
    8yx0152.jpg
    109.9 KB · Görüntüleme: 598
her sene böyle güzel tasarımlar internete düşer ama nerde bunları yaptırabilecek yönetim.. yaptırsalar para kazanırlar olmaz anlayışlarına ters onların...

pawofeagle' Alıntı:
her sene böyle güzel tasarımlar internete düşer ama nerde bunları yaptırabilecek yönetim.. yaptırsalar para kazanırlar olmaz anlayışlarına ters onların...
Hepsini aynı anda yapmıyorlar. Yavaş yavaş üretiyorlar sanırım her sene satabilmek için. Kapitalist ekonominin en bilinen taktiği.

deplasman ve 3. forma gözüme daha hoş geldi. 1. formadaki çizgiler çok kalın alışılagelmiş görünümü veriyor.

Geri