bebeği izlemek için güvenlik kameraları yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 110607
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

110607

Aktif Üye
nasipse yakında bi bebeğimiz olucak ve şimdiden bakıcı derdi başladı eve kamera düşünüyoruz okulda da bebeği görebileceğim şekilde bir sistem var mıdır nedir, bu kameralarla ilgili hic bilgim yok çalışma mantğı nasıl hangi ürünü tavsiye edebilirsiniz tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz aydınlatırsanız sevinirim

vala hocam www.biges.com dan bir bak diyebilirim.
Kendine beğendiğin modelide burda paylaşırsan bizlerde yararlanırız ileride.

sağolun hocam inceleyeyim bi.
ama incelemek için de biraz konu hk bilinçli olmak gerekiyo kullanan arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum

Hocam bir ip kamera ile cepten bile bağlanabilirsin. Maliyet ne olur bilmiyorum. Aklında bulunsun...

hocam biz de sene başında aynı şeyi düşünüp biraz araştırmıştık.
turkcellin göz diye bir hizmeti var. kamerayı veriyorlar. 2-3 yıllık bir sözleşme imzalıyorsun, ayda 35 lira falandı sanırım. internet ya da 3g telefonun varsa istediğin zaman izleyebiliyorsun. ama kamerası gizli kamera olacak kadar küçük değil.

bence böyle bir sistem kuracaksan kesinlikle gizli olmamalı evin her tarafına monte ettir çocuğunu bakıcıya emanet ettiğin anda kameraları çalıştır bundan haberdar olup baştan işini düzgün yapsın işine gelirse kabul etmiyorsa zaten hesabına gelmeyen bişey vardır baştan anlaşmaz. sonuçta çocuğunu emanet edeceksin en baştan sağlam bassın ayakları yere kamera var diye de baya bir caydırıcı olur hem bakıcıyı da beğenmesen değiştirme imkanın olur.

Bildiğim kadarı ile okullardan MEB hattından bağlantı yapamıyorsun. Daha önce bir arkadaş için denedik meb hattından bağlantıyı sağlayamadık

ya meraba ben buraya bugün okulda bilgisayar dersinde kayır oldum acaba burası nasıl bir yer bana söyleye bilirmisiniz????

Geri