Bebeğimize İsim Arıyoruz...

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar yakında oğlum dünyaya gelecek ALLAH nasip ederse. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inşallah. Bizde oğlumuza isim arıyoruz siteleri altüst ettik ama biraz kararsız kaldık. Sizlerden de isim önerileri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

hocam tüik çocuk sitesine girerek istatiki bilgilere ulaşabilirsiniz sevdiğiniz bir ismin ilninizde türkiye de kaç tane oldugunu görebilirsiniz

yukarıda yazılanları çocuklarınızın isimlerinde mutlaka deneyiniz ilginç bilgilerle karşılaşacaksınız

tabi bu arada sağlıklı sihhatli doğmasını nasip etsin Rabbim inşallah

theliony' Alıntı:
hocam tüik çocuk sitesine girerek istatiki bilgilere ulaşabilirsiniz sevdiğiniz bir ismin ilninizde türkiye de kaç tane oldugunu görebilirsiniz

yukarıda yazılanları çocuklarınızın isimlerinde mutlaka deneyiniz ilginç bilgilerle karşılaşacaksınız

tabi bu arada sağlıklı sihhatli doğmasını nasip etsin Rabbim inşallah

Allah razı olsun güzel dilekleriniz için. Tavsiyeniz içinde teşekkürler hocam heme bir göz atacağım. :+1:

Oncelikle iyi bayramlar hocam.. Kararsiz kaldiginiz isimleri de yazsaydiniz hocam... Mutlaka bi yorum.yapan olurdu.. Bizim de bir oglumuz olacak insallah.. Kizim mete olsun diye tutturdu sonra birisi yorum yapti kizimin yaninda vazgecti o da cok yaramaz olabilir anne dedi.. Simdi batu ismini begeniyoruz bakalim.. Saglikla dogsun da..

bilerzen' Alıntı:
Oncelikle iyi bayramlar hocam.. Kararsiz kaldiginiz isimleri de yazsaydiniz hocam... Mutlaka bi yorum.yapan olurdu.. Bizim de bir oglumuz olacak insallah.. Kizim mete olsun diye tutturdu sonra birisi yorum yapti kizimin yaninda vazgecti o da cok yaramaz olabilir anne dedi.. Simdi batu ismini begeniyoruz bakalim.. Saglikla dogsun da..
İYİ bayramlar...Hocam umarım bu isimler işinize yarar. Kararsın kaldığım isim listesi eleme yapmaya başladım. HÜRAY ismini düşünüyorum ama hala karar veremedim :D . Sizinki de hayırlı olsun. Analı babalı büyür inşallah.
ÇAĞKAN : Canlı, Dinamik
HÜRAY : Ay gibi özgür
EFE : Köy Yiğidi, büyük kardeş
ÇAKIR : Göz rengi mavi, benekli
MİRАÇ : Merdiven, yükselen, yükseklere çıkan
ENES : Soylu Arap atı, küheylan
ÇINAR : Uzun Ömürlü Ağaç Türü
BARLAS : Kahraman Savaşçı
EGE : Sahip, Bilgili
YAĞIZ : Doru, Yiğit
KAĞAN : Hanların Hanı
DORUK : En Üstün Başarı Düzeyi
BARTU : Varlık, Servet
KAYRA : Büyük Bir İnsandan Gelen İyilik
EYMEN : Bereketli, Talihli, Uğurlu, Hayırlı

Tesekkrler hocam insallah.. Bence hüray kiz ismi gibi cakir ismini bence hic dusunmeyin insan ismi gibi degil.. Ama çinar bartu ve eymen guzel isimler..

Öncelikle hayırlı olsun.Öyle çok siteleri alt üst etmeğe, tuik istatitigine bakmaya, Ilkkez duyduğumuz ucube isimlere gerek yok. Anlamı güzel bir isim koyun.Muhtemelen aklınızdan bir kaç seçenek geciyordur . Önce seçenekleri daraltin sonra anlamı en güzel ismi secin. Çok düşünüp kararsız kalmayın.

Geri