Bebek bezi satışı hakkında

Kodla Büyü

herotürk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba,
Forum ve bazı alış veriş sitelerinde prima marka bebek bezi satışı düşünüyorum. Sizce azda olsa satış yapabilir miyim?

Nerden aklınıza geldi?Ne alaka yani?
Üretim mi yapacaksınız? Yoksa bir yerden alıp satmayi mi dusunuyorsunuz? Uyguna verirseniz olabilir ama büyük marketlerden daha uyguna vermeli + kargo ücreti farkını da dahil edin.

Unis' Alıntı:
Nerden aklınıza geldi?Ne alaka yani?
Üretim mi yapacaksınız? Yoksa bir yerden alıp satmayi mi dusunuyorsunuz? Uyguna verirseniz olabilir ama büyük marketlerden daha uyguna vermeli + kargo ücreti farkını da dahil edin.
Al sat yapılacak

Hocam alirken uygun alma şansınız varsa neden olmain yalniz alışveriş sitelerinde satmak icin fatura kesmeniz yani bir şirket kurmaniz lazim

tomreader2010' Alıntı:
Hocam alirken uygun alma şansınız varsa neden olmain yalniz alışveriş sitelerinde satmak icin fatura kesmeniz yani bir şirket kurmaniz lazim

O işleri bir şekild halledceğim.
Bu forumda ve diğer site satışlarında gittigidiyor hb daha uygun olacaktır

Evet kritermiz var uygun olması. Birde biz molfix kullanıyoruz. Bol şans hocam

Uygun olursa müşteri sorununuz olmaz. Ben en son prima 4 beden maxi 147adetten 2 kutu aldım 134,99tl ye.

Hocam fiyat uygun olursa ben de fazlasıyla alırım. 1 ay sonra bizimki doğacak.

buyuk sitelerle ve anlasmali kart kampanyalari ile nasil rekabet edeceksiniz ki acaba :roll:
birde vergi vermemek icin gg, n11 vs. gibi bir platformu kullanmayacaksiniz anladigim kadari ile. bu da guven sorunu yaratacaktir. forumda bana havale yap, bezi gondereyim diyen biri baslarda zorlanir sanirim. birde banka hesabiniza surekli sagdan soldan para girisi olmasi maliyenin dikkatini cekebilir.

hocam bahsettiğiniz sitelerde yüzde 30'lara varan komisyonlar var. Kargo ücreti + Vergi gibi giderleri de hesap edin. Rekabetin çok yoğun olduğu bir sektör bebek bezi sektörü. Eğer tüm bu giderlere rağmen hala kâr edebiliyosanız kesinlikle yapın bu işi.

Geri