Bebek Telsizi

Kodla Büyü

"Ayşen"

Seçkin Üye
Seçkin Üye
bebekler için görüntülü de olabilir kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bebek telsizi var mı arkadaşlar internette araştırmadan önce size sormak istedin şimdiden teşekkürler

hocam ben wee well bebek telsizi kullandım kızımda ama eviniz tek katsa gerk kalmıyor zaten sesini duyuyorsunuz. ben çok zor durumda kalmadan kullanmıyordum çünkü bebeğe zarar verir diye korkuyodum. eğer eviniz çok büyük değilse hiç kullanmayın bence

kardeşim kullandı ve gereksiz olduğunu söylediği bu yüzden biz de almadık ve hocamında dediği gibi zaten duyuyorsunuz alıcılar çok daha aktif :)

bizim ufaklık evin içinde her yere sesini duyurabildiği içindir ki ben almaktan vazgeçmiştim :mrgreen:

Biz de wee weel (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyoruz.Bizimki çıt sesinden uyandığı için kapıyı kapatıyoruz.çamaşır makinası yada aspiratör çalışıyorsa sesi duyulmuyor.Gezmeye falan gittiğimizde de kullanıyorum içim rahat ediyor.Bence alınması gerekir.Zararlarından dolayı mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz tabii. Görüntülüye gerek yok bence, sesinin tonundan durumun ne kadar vahim olduğu anlaşılıyor. :)

Bebek için alınası en önemli 3 şeyden biri bana göre..İlk günlerde TV açık veya oturduğunuz odada gürültü var ise insan takıntıya dönüştürüyor uyandı mı diye..Gidip bakmaktan iyidir.
Kraft marka kullanıyorum iki yıldır..Hassasiyet ayarı var..Pil tüketimi çok düşük..Mesafe olarak oldukça başarılı..

Ürün bu ;
http://www.hepsiburada.com/liste/kraft- ... d=60002087

idril42' Alıntı:
Bebek için alınası en önemli 3 şeyden biri bana göre..İlk günlerde TV açık veya oturduğunuz odada gürültü var ise insan takıntıya dönüştürüyor uyandı mı diye..Gidip bakmaktan iyidir.
Kraft marka kullanıyorum iki yıldır..Hassasiyet ayarı var..Pil tüketimi çok düşük..Mesafe olarak oldukça başarılı..

Ürün bu ;
http://www.hepsiburada.com/liste/kraft- ... d=60002087

Ben de gereksiz diye düşünenlerdendim, bi arkadaşım aynen sizin söylediklerinizi söylüyodu, gerçekten onda da gördük çok gerekli bişey olduğunu

hmm uyanınca senini duyabiliyorum ama bende sessiz sedasız bebeğimin uyanmasını beklersem bizim için gerekli yani weewell markasını çok gördüm araştırırken alman markasıymış hangi modeli kullandığınızı söyleyebilir misiniz

fikriye' Alıntı:
Biz de wee weel (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyoruz.Bizimki çıt sesinden uyandığı için kapıyı kapatıyoruz.çamaşır makinası yada aspiratör çalışıyorsa sesi duyulmuyor.Gezmeye falan gittiğimizde de kullanıyorum içim rahat ediyor.Bence alınması gerekir.Zararlarından dolayı mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz tabii. Görüntülüye gerek yok bence, sesinin tonundan durumun ne kadar vahim olduğu anlaşılıyor. :)
ben de aynı fikirdeyim. hiç düşünmeden alın, hem siz rahat edin hem de bebeğiniz. weewell kullanıyorum gayet iyi..

Bence eviniz çok katlı değilse çok gereksiz. Ben kullanamadım onca aldığım gereksiz bebek eşyaları arasına katıldı.

biz kullanmadık 6. aya geldi.yokluğunu aramadık.çok da gerekli bi şey değil.

Annelik başka birşey. Normalde uykusu çok derin olan eşim; çocuğumuz öksürdüğünde uyanıyordu.

bence de gereksiz.

hocam almışsınız zaten hayırlı olsun.. iyi tarafı benim kızım şimdi 2 yaşında oyuncak olarak kullanıyor :)

Geri