uhaha:hll_bilisim' Alıntı:zorunlu hizmet sayılan 22 puanlı ful ek dersi olan bt labı az kullanılmış il merkezi ulaşımı kolay idaresi iyi sınıf mevcutları az okul satılık .. Pazarlık payı vardır..
böyle ilanlar görürüz artık becayiş gelirse
EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
subversaa' Alıntı:EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
Hocam Tokat (merkezde bir ortaokul)'tan geçtiğimiz yaz Balıkesir(Memleket) ve Bursa'ya tayin istedim. Hatta benzeri bir başlıkta memurlar.net'e ve buraya da yazdım, neredeydin o zaman :cry:
Şimdi olsa hemen denerdim şansımı. Şükür, memleketim olmasa da Bursa'ya kadar yaklaşabildim.
Yeri gelmişken Bursa-İznik verilir, Balıkesir-Edremit, Havran, Ayvalık, İvrindi, Balya alınabilir.
ihocam soylediginizde samiimi iseniz benim durumum da amasya verilir balikesir alinir seklinde.EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
hocam daha yeni doldu 3 yıl... becayişte yıl farkediyor mu bilmiyorum?subversaa' Alıntı:EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
Hocam Tokat (merkezde bir ortaokul)'tan geçtiğimiz yaz Balıkesir(Memleket) ve Bursa'ya tayin istedim. Hatta benzeri bir başlıkta memurlar.net'e ve buraya da yazdım, neredeydin o zaman :cry:
Şimdi olsa hemen denerdim şansımı. Şükür, memleketim olmasa da Bursa'ya kadar yaklaşabildim.
Yeri gelmişken Bursa-İznik verilir, Balıkesir-Edremit, Havran, Ayvalık, İvrindi, Balya alınabilir.
gerçekten samimiyim hocam orta karadenize gitmek istiyorum memleketimibrahim_hoca' Alıntı:ihocam soylediginizde samiimi iseniz benim durumum da amasya verilir balikesir alinir seklinde.EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
uhaha:hll_bilisim' Alıntı:zorunlu hizmet sayılan 22 puanlı ful ek dersi olan bt labı az kullanılmış il merkezi ulaşımı kolay idaresi iyi sınıf mevcutları az okul satılık .. Pazarlık payı vardır..
böyle ilanlar görürüz artık becayiş gelirse
EğitimTR' Alıntı:gerçekten samimiyim hocam orta karadenize gitmek istiyorum memleketimibrahim_hoca' Alıntı:ihocam soylediginizde samiimi iseniz benim durumum da amasya verilir balikesir alinir seklinde.EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
tamamdır ibrahim hocamibrahim_hoca' Alıntı:EğitimTR' Alıntı:gerçekten samimiyim hocam orta karadenize gitmek istiyorum memleketimibrahim_hoca' Alıntı:ihocam soylediginizde samiimi iseniz benim durumum da amasya verilir balikesir alinir seklinde.EğitimTR' Alıntı:Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz
hocam amasya-suluova ortaokulunda çalışıyorum.ilçe merkezinde ilçenin en başarılı okulu şuan.samsuna epey yakınimkan tanınırsa ve gelmek isterseniz ben balıkesirin her yerini hatta köyünü bile isterim yani orasıda benim memleketim.
EğitimTR' Alıntı:bi sorum olacak; benim 3 yıl doldu sorunlu (pardon zorunlu) hizmet yapıyorum (zorunlu hizmet yükümlülüğüm 7 yıl) şimdi zorunlu hizmet olmayan bi yere becayiş yapabilirmiyim?