BECAYİŞ farz edelim geldi kaçımızın işini görür...

Kodla Büyü

sguner_23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Birçok forum sitesinde becayiş söylentileri var eğer bu haber doğru çıkarsa bizim için Bilgisayar bilişim sitesi iletişim kurabileceğimiz en önemli adres olacak...

Re: BECAYİŞ söylentileri hakkında

1997-98 yıllarına kadar becayiş sistemi uygulanmış.Suistimallere açık bir sistem işin içinde büyük paralar dönüyor.Örneğin buradan bir arkadaş çıkıp dese İzmir verilir ..... il alınır bir sürü taliplisi çıkar.

Becayiş yapmak isteyenler burada paylaşsınlar.Örnek
Malatya(Merkez)---Bursa(Merkez) var mı gönüllü.Meslek Lisesi. :+1:

Hocam paylaşımları şu şekilde yapabiliriz.En azından bir altyapı olur(Kaybedecek bir şey yok)

Görev yaptığım il/ilçe /okul türü= Diyarbakır-Bağlar-Meslek Lisesi
Gitmek istediğim yer:Elazığ ve ilçeleri.Okul türü de farketmez

Re: BECAYİŞ farz edilim geldi kaçımızın işini görür...

zorunlu hizmet sayılan 22 puanlı ful ek dersi olan bt labı az kullanılmış il merkezi ulaşımı kolay idaresi iyi sınıf mevcutları az okul satılık ..:) Pazarlık payı vardır..
böyle ilanlar görürüz artık becayiş gelirse

Balııkesir-Gönen Endüstri meslek verilir - Tekirdağ alınır.

hll_bilisim' Alıntı:
zorunlu hizmet sayılan 22 puanlı ful ek dersi olan bt labı az kullanılmış il merkezi ulaşımı kolay idaresi iyi sınıf mevcutları az okul satılık ..:) Pazarlık payı vardır..
:puhaha:

kendi memleketimde çalışıyorum işimi görmez :D

Balıkesir verilir - Samsun Amasya Tokat alınır (Sahibinden temiz:)

EğitimTR' Alıntı:

Hocam Tokat (merkezde bir ortaokul)'tan geçtiğimiz yaz Balıkesir(Memleket) ve Bursa'ya tayin istedim. Hatta benzeri bir başlıkta memurlar.net'e ve buraya da yazdım, neredeydin o zaman :cry:

Şimdi olsa hemen denerdim şansımı. Şükür, memleketim olmasa da Bursa'ya kadar yaklaşabildim.

Yeri gelmişken Bursa-İznik verilir, Balıkesir-Edremit, Havran, Ayvalık, İvrindi, Balya alınabilir.

burdan birbirimize yardımcı oluruz. iletişime geçeriz.. bence iyi bir şey olabilir. de..nasıl olacak bilmem.birde o tarhiler dogru ise haziran geç degilmi ya il dısı için. tatile gidelimmi gitmeyelimmi. memlekete gitsek geri doneceğiz falan. once il dısı yapmak daha mantıklı degilmi? ayrıca il dısından bosalan yerlerede il içinden atama yapıulırdı..

subversaa' Alıntı:
EğitimTR' Alıntı:

Hocam Tokat (merkezde bir ortaokul)'tan geçtiğimiz yaz Balıkesir(Memleket) ve Bursa'ya tayin istedim. Hatta benzeri bir başlıkta memurlar.net'e ve buraya da yazdım, neredeydin o zaman :cry:

Şimdi olsa hemen denerdim şansımı. Şükür, memleketim olmasa da Bursa'ya kadar yaklaşabildim.

Yeri gelmişken Bursa-İznik verilir, Balıkesir-Edremit, Havran, Ayvalık, İvrindi, Balya alınabilir.

hahah :D sahibinden.coma ilan veririz artık:DD

EğitimTR' Alıntı:
ihocam soylediginizde samiimi iseniz benim durumum da amasya verilir balikesir alinir seklinde.

subversaa' Alıntı:
EğitimTR' Alıntı:

hocam daha yeni doldu 3 yıl... becayişte yıl farkediyor mu bilmiyorum?

ibrahim_hoca' Alıntı:
EğitimTR' Alıntı:
ihocam soylediginizde samiimi iseniz benim durumum da amasya verilir balikesir alinir seklinde.
gerçekten samimiyim hocam orta karadenize gitmek istiyorum memleketim

hll_bilisim' Alıntı:
:puhaha:

Bayandan temiz İstanbul Eyüp'te Anadolu Sağlık Meslek Lisesi de benden. (BT sınıfı mis, idare süper)

İzmir merkez ve yakın ilçeleriyle değişirim ancak :)

EğitimTR' Alıntı:
ibrahim_hoca' Alıntı:
EğitimTR' Alıntı:

hocam amasya-suluova ortaokulunda çalışıyorum.ilçe merkezinde ilçenin en başarılı okulu şuan.samsuna epey yakın:)imkan tanınırsa ve gelmek isterseniz ben balıkesirin her yerini hatta köyünü bile isterim yani orasıda benim memleketim.

ibrahim_hoca' Alıntı:
EğitimTR' Alıntı:
ibrahim_hoca' Alıntı:
EğitimTR' Alıntı:

hocam amasya-suluova ortaokulunda çalışıyorum.ilçe merkezinde ilçenin en başarılı okulu şuan.samsuna epey yakın:)imkan tanınırsa ve gelmek isterseniz ben balıkesirin her yerini hatta köyünü bile isterim yani orasıda benim memleketim.
tamamdır ibrahim hocam ;)

bi sorum olacak; benim 3 yıl doldu sorunlu (pardon zorunlu) hizmet yapıyorum (zorunlu hizmet yükümlülüğüm 7 yıl) şimdi zorunlu hizmet olmayan bi yere becayiş yapabilirmiyim?

EğitimTR' Alıntı:
bi sorum olacak; benim 3 yıl doldu sorunlu (pardon zorunlu) hizmet yapıyorum (zorunlu hizmet yükümlülüğüm 7 yıl) şimdi zorunlu hizmet olmayan bi yere becayiş yapabilirmiyim?

hocam becayiş şartları açıklanacaktır.belkide sağlıkçılara yaptıkları gibi hizmet bölgesinin denkliğine de dikkat ederler.şuan yapılacak yorumlar sanırım anlamsız olur:)

sağlık personelinde bölge şartı var 1. bölge 1.bölge 2...... 2...... şeklinde.bence meb'de bunu yapcaktır eğer becayiş uygularsa.

Şırnak İdil ile ---> Konya,Antalya,Isparta,Karaman,Ankara becayiş yapmak isteyenler bulsun beni :)

Geri