Windows XP otomatik tanıyor. Fakat farklı eternet kartı olarak tanıyor. Doğru tanısa da yanlış sürücü yüklüyor. O nedenle XP, Win 2000 için sürücüyü kendin yüklemen gerekiyor. Eski okulumun ana bilgisayarına Server 2003 kurup, çalışan sürücüyle ağı görmesini sağlamıştım. Nitekim o sürücü eski okulumdaki bilgisayarda kaldı.hakanotuken' Alıntı:hocam 5-10 ytl olduğu malum ancak 15 tane olunca biraz zor oluyor alması. Zaten 15 tane 256 sd ram alacağız birde bu çıkarsa müdür öyle kalsın der çıkar. Windows xp' nin bunları otamatik tanıması gerekmiyor mu. Birde başka pc ye takıp denesem mi belki onda olur malum 1. faz böyle
Win 2000 driver'ı da oluyor.mtavsanci' Alıntı:arkadaşlar bu kartların xp driver ı yok. Geçen yıl bi hevesle ram takvyesi ile 2-3 makinayı xp yapim dedim. ara ara yok. Eskiye dnüş yaptık artık. İnşallah bu bilgisayarlardan yaza kurtulcaz. Öyle söylediler ilçeden. Ypksa tayi isyeyip gitçektim b dönem. Kal dediler :roll:
alpago' Alıntı:Accton EN??? kaçtı şimdi hatırlamıyorum. Eğer tam modelini verirsen senin için sürücüye bi bakabilirim.
hakanotuken' Alıntı:alpago' Alıntı:Accton EN??? kaçtı şimdi hatırlamıyorum. Eğer tam modelini verirsen senin için sürücüye bi bakabilirim.
alpago hocam EN170 li bişey di yarın bakıp söylesem bulabilirmisiniz,
evet böyle idi sanırım ama mmcmmc hocam buraya eklesede bizde indirsek keşkeAccton EN1207F. +1
atalar' Alıntı:Ethernet kartları 5 ytl. Niye alıp kurtulmuyorsunuz bunlardan.