Belgelerim otomatik açılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emines
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

emines

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadalar bilgisayar açınca msn otomatik açıldığı gibi belgelerim de açılıyor neden kaynaklanıyor olabilir.. :shock:

aynı sorun bende de var daha once foruma da yazmıstım!Virüs olabilir ama baya bi antivirüsle taratmıstım bisey bulamamıslardı, sonra dan baska bi sebeple format yedigi icin olmuyor. fakat neden oldugunu hala merak ediyorum!

başlat-çalıştır-msconfig-başlangıç tan herşeyi kaldırdım açılışta artık belgelerim çıkmıyor ama neden kaynaklandığını hala bilmiyorum :)

hocam bi kaç virüs programıyla tarattım nafile. formattan sonra kurtuldum.Zararsız bişey zaten. Her açıldığında kapatacaksın o kadar. Virüsle yaşamaya alışacaksınız.
bazen ilk işim belgelerimde oluyodu o zaman çok seviyodum virüsümü :mrgreen:

Başlat-tüm programlar-başlangıç burada kısayollar oluşmuş olabilir konrtrol edin...

hijackthis adlı programı kullanarak bilgisayarınızın açılışında çalışan programları, hizmetleri görüntüleyebilir ve şüphelendiğiniz kayıtları silebilirsiniz. muhtemelen sorunu bu şekilde çözebilirsiniz.

sen genede kurtulmuşsun ben üç bilgisayarda uğraştım onu silmeye
hatta birinde üç belgelerim aılıyodu (şuan iki:) ). başlata atmıyor regeditde userinitte düzeltmede yaptım ama daha çözüm bulamadım...

görenlerin bilenlerin dikkatine

Format harici Çözüm aramaktayım...

Geri