Belki gitmek kaybolmak en iyisi :(

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
eskiden buralarda (BBNET) duygusal bir kesim yaşardı.
biz de istemezdik, yazdırmazdık; oysa şimdilerde ne kadar çok ihtiyacım var.
onlara bilgisayar ve teknoloji harici yazmayın dediğime pişmanım,
bilgisayarın teknolojinin grafiğin canı cehenneme,
ruhum daralıyor, duygusalım, şiiir ve müzik dinlemek istiyorum, kaybolmak istiyorum.
kimseye tercihleri için kınamayın, rahat bırakın insanları, kadınlarda okuyorsa erkeklerden uzak durun. sadece uzak.

Merhaba hocam. Bir sıkıntınız varsa buraya yazın dertleşelim. Hele ki gönül işleriyle ilgiliyse hepimizin var bi yarası.

Dost bî-pervâ felek bî-rahm ü devran bî-sükûn
Derd çoh hem-derd yoh düşmen kavî tâli' zebûn

Sâye-i ümmîd zâ'il âfitâb-ı şevk germ
Rütbe-i idbâr âlî pâye-i tedbîr dûn

ayrıca buraya felan yazarsam, hiç tanımadığım bir kesim çekirdek çıtlayarak "eee sonra" "anlat anlat iyi oluyor" benzeri şekilde malzeme olarak görecek diye düşünüyorum :(

hoca ask meselesi ise burda herkes uzmandir bir sen cahil kalmissindir konuyu acacaksan iyi dusun derim...

Sen anlat hocam zaten çekirdek çitleyenler hemen belli ediyo kendini salla onları. Gerçekten dertleşebileceğin, halden anlayan insanlar da var burada.

aşk değil, düzgün ve standart aile özlemi.
insanların hafta yedi gün yedi maske takmaları, aile kurmak istemeyen kadın profili.
dayıda amcada bilimum çevrede görülen mutsuz birliktelikler,
aile olamayan türk toplumu. bırakın şu Türk Ailesi yalanını. öyle bişey yok.
duygusallığı yaşamaya çalışan ben,
kadın bir maddesi ama tek maddesi değil.
kaybolmak derken, gerçekten yapmak istediğim, belki acelem yok hiçbirşeyde, baskı süreci ile başlayan evliliğimin bitmesi.

Internet hocam geçmiş olsun, yazılacaklar klasik kalacak her ne yazılırsa yazılsın ama hakkınızda hayırlısı olsun..

Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Görelim mevla neyler
Neylerse güzel eyler...

Hocam her ne yaşıyorsan sabırlı olmanı, vebale girmemeni tavsiye ederim. Dışarıdan akıl vermek kolay derdi yaşayan bilir fakat şunu da bil herkes kendince bir dert yaşamıştır. Aradan zaman geçince de kendi doğru ve yanlışları görmüştür alacağı bir ders varsa almıştır. Bazen basit cümleler ile ifade edilen şeyler bile ağır sancılı süreçlerde yaşanan tecrübelerin en hafif bir şekilde dile getirilmesidir. Klişe gibi gelen sözler bazen hakikatin en saf halidir. Allah, kolaylık versin hocam.

Dertlenmeyen kargısız insan olsamdım, olamam. çilenin de böyle olduğunu biliyorum.
zoruma gidiyor, sakinleş(e)miyorum. içimde onurumda zedelenen yerleri tamir yıllarımı alır.

Bazen mesafeler çile ile aşılır. Uzun emeklerle inşa edilen binalar, çok daha sağlam çok daha dayanıklı olur. Herkes şu dünyaya kendi binasını dikmeye gelir. Bazısı müstakil, bazısı çok katlı, bazısı saray olur. Kimi de iki tahtayı çakmadan göçüp gider de sadece mezar taşı dikilir başına. Hocam sabır, tevekkül ve vebale girmeme düstur mümkün mertebe bu olmalı. Ola ki isyana düşersin toparlan ve kaldığın yerden devam et, inat etme ki üstündeki birken iki olmasın. Allah selamet versin.

Forumda aktif diğer başlığa yazdım, orda da gördüm.
kadınlar aile kurmakta çok cahiller, bir erkeğin hayatını zindan etmede çok maharetliler.
yine okumuşssunuzdur : ekonomik-gelismeler-f7/ve-yol-ayrimina-geldim-t128138-105.html
adam perişan olmuş, bu kadını böyle yapan türk toplumunun allah bin türlü belasını versin.
hele de maaşlı (buna okumuş diyorlar, ben okumuş demiyorum) kadınlar, yalancısınız. beceriksizsiniz. eş olmanın köle olmak olmadığını ben de biliyorum.
ancak siz sorun problem kaynağı olmak üzere yaratılmışsınız.

siz böyle olduktan sonra çok mutsuz olur ve edersiniz :

Ekli dosyalar

• 1897962_521252137997261_4166497024154685866_n.jpg
    1897962_521252137997261_4166497024154685866_n.jpg
    44.7 KB · Görüntüleme: 474
yazıyı baştan sona okudum,
benim karşılaştığım ailede nerde böyle hassasiyet,
yazının çıktısını aldım, kız kardeşlerime de okutacağım. onların mutlu evlilikleri var, aile düzenleri var. onlara yol haritası olsun.
eğer ilerde yakın-uzak zamanda hayatımı birleştirdiğim bir kadın daha olursa ona da okutturacağım.
diğer başlıkta tartışılan şekilde bir kadın uzak olsun, şartlarımı kabul eden kadın, bu yazıyı okuyunca tamam diyen kadın...
aile kurmak isteyen kapsirte ve şeytanlıkta herzaman yumuşak huylu kadın...
nerde, bulamam belki, şimdi yeniden bana bir pencere açan bu karakterde bir kadın, bekliyorum.

Geri