BELLETİCİ VE UZMAN ÖĞRERTMENLERİN MAAŞLARI DÜŞÜK

Kodla Büyü

tayinci42

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
http://www.memurlar.net/common/news/doc ... 0505-1.htm

belletici öğretmen olarak görev verildiyse yukarıdaki kanunda;

(D)
EĞİTİM VE ÖĞRETİM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
NOT:
3- Başöğretmen, Uzman Öğretmen ve Öğretmenlerden belleticilik görevi verilenlere ayrıca (100) puan iş güçlüğü zammı ödenir.

şeklinde belirtilmiş..

yani 2013 yılı için yan ödemenize katsayınıza ilave 100 ilave edilmesi gerekir..

Yan ödeme katsayısı;
öğretmen:750
bölüm atölye şefi:975
özel eğitim öğretmeni:1100
özel eğitimde müdür: 1475 gibi değişiyor..

YAN ÖDEME TUTARI = YAN ÖDEME KATSAYISI * 0,023413

yani normal öğretmen için biz hesaplayalım

YAN ÖDEME TUTARI = 750 * 0,023413 = 17,56

EĞER BELETMENLİK GÖREVİNİZ VARSA YADA UZMANSANIZ.

YAN ÖDEME TUTARI = 850 * 0,023413 = 19,9 OLUR..

bölüm şefiyseniz 22,83 TL

Hocam ben şimdi aralık 2012 bordroma baktım yan ödeme tutarım 17.03 görünüyo. Ben bölüm şefiyim bu hesaba göre 22 küsür olması gerekiyo. Bununla ilgili dilekçe mi vermem gerekir düzeltilmesi için

"Başöğretmen, Uzman Öğretmen ve Öğretmenlerden belleticilik görevi verilenlere" ifadesinden ben belleticilik görevi yapan başöğretmen, uzman möğretmen ve öğretmenleri anlıyorum hocam. Belletmenlik yapmıyorsa ve uzmansa o 100 puan farkı alamaz buna göre.

omd' Alıntı:
"Başöğretmen, Uzman Öğretmen ve Öğretmenlerden belleticilik görevi verilenlere" ifadesinden ben belleticilik görevi yapan başöğretmen, uzman möğretmen ve öğretmenleri anlıyorum hocam. Belletmenlik yapmıyorsa ve uzmansa o 100 puan farkı alamaz buna göre.

baş öğretmenlere
uzman öğretmenlere
ve
öğretmenlerden belleticilik görevi verilenlere

100 puan fark verilir yazıyor.. gayet açık hocam..

bilogrt38' Alıntı:
Hocam ben şimdi aralık 2012 bordroma baktım yan ödeme tutarım 17.03 görünüyo. Ben bölüm şefiyim bu hesaba göre 22 küsür olması gerekiyo. Bununla ilgili dilekçe mi vermem gerekir düzeltilmesi için

sizin yan ödemeniz 2013 yılı ocak ayına aitse yanlış.. aralık ayına aitse 2012 yılının katsayısıyla çarparak bakınız..

Eksik maaş alıyoruz o zaman nasıl iştir maliyede uzman mı olmamız lazım ki illa bu işlerin peşine düşüp uğraşalım adamlar kendileri neden düzgün vermezler ne kessek kardır mantığımı var acaba?

bilogrt38' Alıntı:

evet hocam sizin dediğiniz miktarı hesapladım yanlış.. normal öğretmene göre hesaplamışlar..

17,03 buna %3,14 zam geldi..

yani bu yıl için size 17,56 vercekler ancak dahada fazla vermeleri gerekir.. bölüm şefleri fazla alıyor.. 22 küsür olması gerekiyor..

tayinci42' Alıntı:
bilogrt38' Alıntı:

evet hocam sizin dediğiniz miktarı hesapladım yanlış.. normal öğretmene göre hesaplamışlar..

17,03 buna %3,14 zam geldi..

yani bu yıl için size 17,56 vercekler ancak dahada fazla vermeleri gerekir.. bölüm şefleri fazla alıyor.. 22 küsür olması gerekiyor..

Hocam düzeltilmesi için okula dilekçemi verdim bugün

Geri